@ Innsbruck Airport

Sitter på flygplatsen i Innsbruck, Österrike. Tog bussen hit från Levigno, Italien för ett tag sen. Vi var tvungna att åka såhär tidigt eftersom någon dum jävel valt att bygga en tunnel med EN fil ut från Levigno. Så det finns liksom bestämda tider som man får köra på, hehe. Planet går alltså inte förräns 15.40.. Så har suttit här i några timmar och det återstår lite mer än 2.
.
Men jag vill då alltså framföra hur jävla kul det har varit! Min kärlek till skidåkning är så stark så den nästan överflödar. Måste säga att jag utvecklats riktigt mycket på den fronten denna veckan. Jag är inte alls rädd längre, hoppa på ramper är bland det roligaste jag vet, åka alldeles för fort känns gjutet (även om det resulterar i hjärnskakning, rivsår i ansiktet, nackspärr och dylikt, hehe.. Ha gjor di?) och jag har aldrig känt mig så grym i ett par skidor.
Sen fanns det ju en front till som jag inte trodde att jag personligen skulle få uppleva särskilt mycket, FEST! Blev väl 3 utekvällar? Helt sinnessjukt kul har vi haft. Kalle hade oturen att skada sig rejält i mitten på veckan, så jag och Birre körde solo med våra assköna nyfunna vänner. Känns lite sådär att dem älskade hemmafesterna nu är kassa jämfört med dessa utekvällar. Men då jag inte är fyllda 18 än så är det ju dem man får vänja sig vid igen!
.
Men nu måste jag försöka spara lite batteri inför flyget. Ha det bra vänner, ses snart!
.


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0