@ Innsbruck Airport

Sitter på flygplatsen i Innsbruck, Österrike. Tog bussen hit från Levigno, Italien för ett tag sen. Vi var tvungna att åka såhär tidigt eftersom någon dum jävel valt att bygga en tunnel med EN fil ut från Levigno. Så det finns liksom bestämda tider som man får köra på, hehe. Planet går alltså inte förräns 15.40.. Så har suttit här i några timmar och det återstår lite mer än 2.
.
Men jag vill då alltså framföra hur jävla kul det har varit! Min kärlek till skidåkning är så stark så den nästan överflödar. Måste säga att jag utvecklats riktigt mycket på den fronten denna veckan. Jag är inte alls rädd längre, hoppa på ramper är bland det roligaste jag vet, åka alldeles för fort känns gjutet (även om det resulterar i hjärnskakning, rivsår i ansiktet, nackspärr och dylikt, hehe.. Ha gjor di?) och jag har aldrig känt mig så grym i ett par skidor.
Sen fanns det ju en front till som jag inte trodde att jag personligen skulle få uppleva särskilt mycket, FEST! Blev väl 3 utekvällar? Helt sinnessjukt kul har vi haft. Kalle hade oturen att skada sig rejält i mitten på veckan, så jag och Birre körde solo med våra assköna nyfunna vänner. Känns lite sådär att dem älskade hemmafesterna nu är kassa jämfört med dessa utekvällar. Men då jag inte är fyllda 18 än så är det ju dem man får vänja sig vid igen!
.
Men nu måste jag försöka spara lite batteri inför flyget. Ha det bra vänner, ses snart!
.


Mot Italy!

Nu drar jag och min seppiga familj till Italien för en vecka med skidor och massa mys. Ciao!
.


Jag orkar inte mer, kan det inte bara få ett slut?

Mamma ska tvunget ha styrelsemöte här hemma vilket leder till: 

- Jag kan inte sitta i vardagsrummet och kolla på TV. Framförallt Netflix som bara finns på den TV:n.

- Jag kan inte spela musik på en nödvändig volym. Jag kan heller inte spela gitarr.

- Jag kan inte heller gå ut i köket för mitt proviva intag som bör hållas var 15:e minut. Självklart inga andra köksaktiviteter.

Såhär fortsätter det hela. Värt att nämnas var också där jag en gång stod i en stor tshirt med oboyfläckar, världens äckligaste håruppsättning + ett vidrigt ansikte utan ett spår av smink och självklart då inga byxor, redo att få min skönhetssömn helt enkelt. Tror ni inte en av "gästerna" öppnar dörren till MITT rum?! "Gästen" trodde antagligen att det var dörren till toaletten. Det var det värsta jag varit med om.

Iallafall så är det som allra värst en kväll som denna eftersom jag inte hade några läxor att göra, och det hade varit perfekt för mig att lägga i soffan och glo på TV. Men nej, vad har jag gjort? Jag har legat i min säng, inLÅST på mitt rum. Kollat 2 missade avsnitt av top model och jag är så fruktansvärt uttråkad och rastlös. Crazy Tuesday, jajjamen. LÄNGTAR tills jag ska gå upp imorgon för att få slut på detta lidandet. Usch tvi. Godnatt!

Warm smiles do not make you welcome here

Vet att jag använt den texten som rubrik förr, men den är så bra. Är en texttitel, med Enter Shikari. Tycker ni ska lyssna på den.

Iallafall så rullar det på. Är inte här inne så ofta men vad gör det. Helgen var livad. Eller lördagen iallafall. Ena sekunden var vi hos Alice och kollade på melodifestivalen med hennes lillebror, för att sedan chilla med Tobbe och hans kompisar, för att sedan åka på den obehagligaste festen i världshistorien hos Jimmi i hammenhög. Slutade med att jag sov i stan. 
.
Igår åkte jag hem från skolan vid 12. Hade SJUKASTE huvudvärken. Sov typ 3 timmar i soffan, så mådde lite bättre men det var fortfarande inte nådigt. Pluggade juridik innan jag somnade.
.
Och nu har jag haft håla och börjar snart. Är hemma 6 idag, blöööh.
. Får bli en bild på mina sviniga hjärtegull, älskar er mycket <3,


The one that walked away

Söndagsångest? Nä, inte alls faktiskt. Känns helt konstigt. Nästan kasst. I vanliga fall hade jag legat här och knegat saker jag ångrar att jag gjort i helgen, och saker jag önskar att jag hade gjort. Men nu är det bara tomt. Har ingen "Mr" heller som fyller mina tonårstankar med både gott och ont, det klagar jag dock inte över.
.
I fredags mös jag med Anna och i lördags vankades det fest. Så det var en bra helg! Hade mysmorgon med Anna och Alice imorse, och vädret var så fint så tog en promenix i eftermiddags när jag kom hem. Nu är det svinvarmt på mitt rum så får panik och måste öppna ventilen och ha med nu. Ha det bra & sov gott vänner och fiender!
.


RSS 2.0