Just det, jag har ju en blogg.

Idag är det typ en månad sen jag skrev mitt förra inlägg. Har självklart tänkt på bloggen, men har inte kommit fram vad jag ska skriva eller lägga ut. Har haft fullt upp med att ha kul, lite för kul ibland, haha.
 
Men jag är ändå sugen på att komma igång lite igen. Lite av ett nyårslöfte kanske. Påtal om nyårslöften -är dem inte ganska tramsiga ändå? Folk använder det nya året som en anledning att förändras. Vill man förändras, varför gör man inte det direkt? NU liksom. Inte har man en ny månad, eller en ny vecka, utan man behöver ett HELT nytt år för att denna förändring ska genomföras. Lite kluven är jag dock, känner ju själv att det är lättare att göra förändringar när det är ett nytt år. Nog om det, haha.
 
Mitt jullov har varit kanon. Själva julen var också strålande. Hela tjocka släkten befann sig här och stämningen var på topp. Men tycker det är riktigt skönt att allt julskit i huset är borta, tycker det är rätt räligt såhär i efterhand. Hade kunnat döda för att det skulle bli vår nu asså.
 
Vad ser jag framemot just nu? Ska tatuera mig om 2 dagar, helt sjukt. Sen ska jag se Asking Alexandria i KPH den 25:e! På påsklovet åker vi till Italien och åker skidor. Det är väl det jag kan komma på just nu. 
 
Hur fjantigt det än låter, och man säger det varje år, så kommer 2013 bli så jävla bra. 
 
 
bjussar på en av favvobilderna. 

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0