BRÅVALLA

Biljetten till Bråvallafestivalen är numera till min ägodel, så jävla göööttttttt! Sommarjobb fixade jag också precis, nu är det bara sommaren 2013 som fattas!
.


Mina älsklingar ♥

 
"Even though I'm on my own, I know I'm not alone
Cause I know there's someone, somewhere, praying that I make it home.
So here's one from the heart, my life right from the start
I need a Home sweet home, to call my own"
 
Finaste bandet!

#healthy #girl @ the #gym

Kan inte va med på badet pga min vackra tatuering så är tvungen att plågas ensam på gymmet haha, fast sitter bara och glor. Hade hellre velat sitta och klämma i mig choklad. Ska bara sitta här en timme till. Blöööh. Hemma sent idag med, orkar inte leva.

Helgen var dock svinbra! Hade riktigt roligt i både fredags och lördags. I fredags va jag och såg asking i Köpenhamn, bilder kommer! Och i lördags vankades det äventyr i Simrishamn. Men nu måste jag ladda mobilen så jag överlever dagen. Pusshajjjj!
.


Just det, jag har ju en blogg.

Idag är det typ en månad sen jag skrev mitt förra inlägg. Har självklart tänkt på bloggen, men har inte kommit fram vad jag ska skriva eller lägga ut. Har haft fullt upp med att ha kul, lite för kul ibland, haha.
 
Men jag är ändå sugen på att komma igång lite igen. Lite av ett nyårslöfte kanske. Påtal om nyårslöften -är dem inte ganska tramsiga ändå? Folk använder det nya året som en anledning att förändras. Vill man förändras, varför gör man inte det direkt? NU liksom. Inte har man en ny månad, eller en ny vecka, utan man behöver ett HELT nytt år för att denna förändring ska genomföras. Lite kluven är jag dock, känner ju själv att det är lättare att göra förändringar när det är ett nytt år. Nog om det, haha.
 
Mitt jullov har varit kanon. Själva julen var också strålande. Hela tjocka släkten befann sig här och stämningen var på topp. Men tycker det är riktigt skönt att allt julskit i huset är borta, tycker det är rätt räligt såhär i efterhand. Hade kunnat döda för att det skulle bli vår nu asså.
 
Vad ser jag framemot just nu? Ska tatuera mig om 2 dagar, helt sjukt. Sen ska jag se Asking Alexandria i KPH den 25:e! På påsklovet åker vi till Italien och åker skidor. Det är väl det jag kan komma på just nu. 
 
Hur fjantigt det än låter, och man säger det varje år, så kommer 2013 bli så jävla bra. 
 
 
bjussar på en av favvobilderna. 

RSS 2.0