Gotta get up and try

God afton! Nu är klockan 9 en torsdag och jag ligger redan i säng. Lyssnar på musik och har det mys. Varit hemma tisdag & onsdag pga en vidrig förkyldning. Idag mår jag dock toppen, förfarande lite krafskrasslig men helt klart bra! Några mer saker har jag inte på hjärtat. Helg imorgon, gött!
.
Ja nu får det bli en svettig bild på mig igen men nu är de det som erbjuds. Hajpo
.


Feeling sässyyy

Här är en någorlunda bild på hur håret blev. Nästintill svart och jag är så jävla nöjd!
Anna färgade sitt rött med svart dipdye, riktigt snyggt!
 

Time to say goodbye to my ugly ass hair

Igår stack jag och Anna till emporia. var riktigt bra denna gången faktiskt! Knappt något folk och några andra störande moment fanns inte. På kvällen stack vi till Amme och mös med henne och en massa gamla skolkataloger, haha!

Men nu till mitt hemska hår. Ska snart färga det mörkbrunt i hopp om att finnas mer attraktiv. Vi höres, adjö. (och jag var svinlat som vanligt och tog de tre översta bilderna från annas blogg, kläderna är alltså inte mina, utan dem hon köpte, haha)
.


It is what it is.

Ännu en söndag har kastats i våra ansikten. Igårkväll åkte vi till hammenhög på fest hos Micke. Var mycket folk osv så var riktigt trevligt! Jag och Anna fick dock slita oss senare pga att vår kära kamrat Alice va på rymmen. Blev dörrknackning, samtal och diverse. Till slut finner vi den rackaren och ringer Birre för hämtning. Satt uppe länge hos Alice sen med genomgång av aftonen och annat deep talk innan Anna gick hem och jag och Allan slocknade i hennes säng.
.
Vettifan vad klockan var när vi steg upp idag, typ mellan 2 & 3 haha. Skönt som fan var det iallafall. Svålade frulle innan jag tog moppen hem vid 4. Sen har jag inte gjort mer idag som är värt att nämnas. Klockan närmar sig 10 och jag ska hämta Anna i hammenhög om en timme. Har redan fördrivit tiden med att städa, spela gitarr, äta, lyssna på musik, duscha så jag vettifan vad jag ska göra nu. Det löser sig väl. Hon sover här sen iallafall och sen drar vi till emporia imorgon. Pusssss


Be careful what you wish for, because you just might get it all

SPORTLOV. Äntligen! Igår tog jag bussen till skolan 10.15, slutade vid 1. Rände runt tills halv 3, tog då bussen till Sjöbo med kusinis annis och Felicia. Vad som hände där kan man ju själv lista ut, varför åker man till Sjöbo nuförtiden egentligen? Mohaha. Var iallafall riktigt trevligt och min avundsjuka går ju inte och beskrivas med ord.
Var hemma kl 6. Hoppa in i duschen och packade ihop mitt skit. Körde till Alice vid 7 där vi åt sjuka och omänskliga mängder mat som man senare ångrade.
Som förutspått slog paniken, dampet och rastlösheten till vid 10 och kort där efter satt vi hos Jeppe med järngänget i shamn. MYCKET trevlig afton får jag säga trots en del obehagligheter.
.
Och ja idag, mådde man väl sådär när man vaknade men nu är de lite bättre iallafall. Kan låta dessa bilder tala för sig själv faktiskt. Får se vad denna kvällen bjuder på!


Rullar på

God afton! Eller glad alla hjärtans dag som man brukar säga. Förstår inte riktigt hur man ska skriva det haha? Är det alla hjärtansdag eller allahjärtansdag eller så som jag skrev i början? WhatEVOR. Har myst i afton med Anna och Alice. Annars har jag bara haft en anledning och trycka i mig mer än vanligt, gymmat, skrivit prov och sånt mög. Nu ligger jag här i min sköna säng, lyssnar på musik och tänkte slockna. Mer än så har jag inte på hjärtat. Här kommer lite svettiga bilder från den senaste veckan. Godnatttt!
.


Taking back sunday

Hola! Ligger i min säng och hare gött efter en jävlig dag. Moppeturen till bussen imorse går inte att beskriva med ord och inte heller promenaden hem från bussen. Under skoldagen hann jag skriva ett prov och göra klart ett arbete som ska redovisas på torsdag så de va ju bra. Imorgon är vi lediga så ska bara sova hela dagen hade jag tänkt! Nu ska jag ladda ner "The Lucky One" och fortsätta kränga fruktsallad, nomnom hehehehe. Herrå
.


It'z jor börthdäj :PpPp

Idag fyller Allan Ballan 17 bast. Grattis ännu en gång! :)) för ett tag sen fyllde linne och Amme 18, jävla svin är dem. Vill vara 18 NU, men nej får vänta ett år till i princip haha.
.
Idag mådde jag kasst så stannade hemma. Annis kom också hem från att ha legat inlagd på sjukhuset i Malmö, så känns skönt och ha henne hemma. Klockan är nu halv 12 och har lämnat in en svettig uppgift och kollat Top Model. Tänkte lyssna lite på musik innan jag avlider och asar mig till skolan imorgonbitti.
.
Säger därmed godnatt med en bild på några fina misar.
.


Usch tvi

Har varit en riktigt dryg dag. Bad på idrotten (va iofs ganska kul) och 2,5 timmes kriminalteknik. Höll på och fitta med fingeravtryck vilket var svinet jävla svårt. Nu har jag svinont i magen & huvudet och vill bara sova. Åtminstone krypa ner med två täcken och lyssna på vinden och ovädret och känna mig bögig och mysig. Ger upp allt som har med att vara duktig och göra ska jag göra iallafall. Bjussar på en vacker bild på mig och linne från i eftermiddags där man va på lite bättre humör än nu iallafall.
.


Make it work

Såhär snygg är man när man tappat töjningen på badet:
.


'Til the end of the world

Hallå sötnötar. Hoppas ni haft en riktigt bra helg! Min har varit helt okej :D
I fredags åkte jag och Anna hem till Robin och chillade med han och Ola. Riktigt längesedan man träffade dem, men dem var lika underbara som vanligt haha .
På lördag morgon ringer Ahl vid 8 och väcker oss och säger att vi ska komma till hammenhög. Sagt och gjort! Sticker dit vid 10 och har riktigt kul. Var nära på att hänga med dem till Höllviken men samlade våra tankar och insåg att det inte var någon bra idé. Så stack hem, duschade och tog de lynt. Senare stack jag till Alice där Anna också befann sig och vi fixade oss inför kvällens festligheter. Vankades nämligen 18års gille i scoutstugan i Borrby. Inte den roligaste festen i världshistorien men kul med lite omväxling. Jag och Anna traskade hem vid 12 medans Alice fortsatte med äventyr i Simrishamn.
.
Vaknade helt döda imorse. Alice anslöt sig och jag följde med henne hem sen och åt bullar och kl
Och ikväll har jag bara ledat död i min säng med prison break, musik & trevligt sällskap över Facebook chatten. Klockan är strax 11 och imorgon är det skola. Har dock inte planer på att somna än. Här kommer lite bilder från helgen (Anna du är jättesöt på bilderna så inga sura miner):
.


RSS 2.0