Pallar ej rubbeee

Hejsan. Jag brukar aldrig känna ett behov av att ursäkta min usla uppdatering men nu har den ju faktiskt varit under all kritik. Ni kanske tycker att "nu har ju skolan börjat så hon kan ju inte skylla på att hon inte är hemma iallafall.." men så är inte fallet haha, är inte hemma för det. Sköter skolan gör jag men känner ändå att jag borde lägga i en högre växel där.
 
Men tja, vad har hänt i mitt liv på sista tiden egentligen. Jag & mina babes spenderade hela helgen + mån, tis med svineri @ klang. Trivs aaaallt för bra där. 
Sen har jag slingat håret. För första gången i mitt liv blev jag förbaskat onöjd haha. Fyfan vad fult det blev. Men har tvättat det 2 ggr nu så det är på bättringsvägen. Känner inte längre att mössa i skolan är det enda alternativet.
Sen har jag tappat min mobil så skärmen är helt krossad, men den funkar ändå!
 
Så kortfattat mår jag toppen. Är omringad av de absolut bästa människorna i hela världen. Helt sinnes. Så ni behöver inte va rädda att jag gått och dött heheheee!
 
Har en massa bilder på mobilen jag hade kunnat visa er men orkar inte lägga in dem på datorn. Så detta blir tyvärr bildlöst, mehe. puss och kraaaaam ♥
 

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0