Don't you worry child

Hola amigos! känner att det går utför för denna bloggen, men har inte tiiiid! kommer dock aldrig ta bort den så oroa er inte för det. för övrigt fick min mobil sig en omgång i dassastolen så har björns äckliga htc. Vill ni vara vänliga så skickar ni ett sms med ett namn i (om jag känner er dvs haha) till då mitt nr 0708-83-22-17.
 
Förra inlägget var ju ganska deppigt och jag var riktigt deppig jag med. Man kan inte ha tur i allt. Men jag har löst det och mår hur bra som helst igen, så no worries hehe!
 
För övrigt hatar jag skolarbete över allt annat på denna jord. Prov hit och inlämningar dit. Motivationen ligger på botten också vilket inte förbättrar det hela. Sen hade vi orientering i brösarp idag, lämnar inga kommentarer angående min och rebbes insats dock..
 
Imorgon är det torsdag och jag ska vara sjuk. Måste va hemma och plugga istället haha. Dock har vi skolfoto som jag inte vill missa så tar bussen till stan 10.15 och lär väl ta 13.10 hem. Så hinner jag göra rebbe sällskap i matsalen också. Sen är det fredag vilket innebär äckelprov i engelska som kommer gå åt helvete. och efter deeeeeeeeeeet, är det låånghelg! GUTT. ♥
 
bjussar på en bögig bild från arkivet, ingen flitig fotograf för tillfället serru.

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0