Bajs

Hej min inte så festliga blogg. Ville bara meddela att jag förtillfället inte alls har tillgång till internet, varken hemma på datorn eller mobilen. Sitter i skolan nu. Så håll ut! & tack för ni är söta och klickar in här varje dag ändå. puusss.

Don't you worry child

Hola amigos! känner att det går utför för denna bloggen, men har inte tiiiid! kommer dock aldrig ta bort den så oroa er inte för det. för övrigt fick min mobil sig en omgång i dassastolen så har björns äckliga htc. Vill ni vara vänliga så skickar ni ett sms med ett namn i (om jag känner er dvs haha) till då mitt nr 0708-83-22-17.
 
Förra inlägget var ju ganska deppigt och jag var riktigt deppig jag med. Man kan inte ha tur i allt. Men jag har löst det och mår hur bra som helst igen, så no worries hehe!
 
För övrigt hatar jag skolarbete över allt annat på denna jord. Prov hit och inlämningar dit. Motivationen ligger på botten också vilket inte förbättrar det hela. Sen hade vi orientering i brösarp idag, lämnar inga kommentarer angående min och rebbes insats dock..
 
Imorgon är det torsdag och jag ska vara sjuk. Måste va hemma och plugga istället haha. Dock har vi skolfoto som jag inte vill missa så tar bussen till stan 10.15 och lär väl ta 13.10 hem. Så hinner jag göra rebbe sällskap i matsalen också. Sen är det fredag vilket innebär äckelprov i engelska som kommer gå åt helvete. och efter deeeeeeeeeeet, är det låånghelg! GUTT. ♥
 
bjussar på en bögig bild från arkivet, ingen flitig fotograf för tillfället serru.

Blåögd

"I don't want to hold you if you want to go, I'm not going to make you feel love if you don't. 
I would rather learn what it feels like to burn, than feel nothing at all."
 
- Längesedan en låttext passade så bra in. Fan. På allt.

Pallar ej rubbeee

Hejsan. Jag brukar aldrig känna ett behov av att ursäkta min usla uppdatering men nu har den ju faktiskt varit under all kritik. Ni kanske tycker att "nu har ju skolan börjat så hon kan ju inte skylla på att hon inte är hemma iallafall.." men så är inte fallet haha, är inte hemma för det. Sköter skolan gör jag men känner ändå att jag borde lägga i en högre växel där.
 
Men tja, vad har hänt i mitt liv på sista tiden egentligen. Jag & mina babes spenderade hela helgen + mån, tis med svineri @ klang. Trivs aaaallt för bra där. 
Sen har jag slingat håret. För första gången i mitt liv blev jag förbaskat onöjd haha. Fyfan vad fult det blev. Men har tvättat det 2 ggr nu så det är på bättringsvägen. Känner inte längre att mössa i skolan är det enda alternativet.
Sen har jag tappat min mobil så skärmen är helt krossad, men den funkar ändå!
 
Så kortfattat mår jag toppen. Är omringad av de absolut bästa människorna i hela världen. Helt sinnes. Så ni behöver inte va rädda att jag gått och dött heheheee!
 
Har en massa bilder på mobilen jag hade kunnat visa er men orkar inte lägga in dem på datorn. Så detta blir tyvärr bildlöst, mehe. puss och kraaaaam ♥
 

Grattis mammsen

Idag fyller min kära moder år. Så massa grattis till henne! ♥

loveu

Rest in peace Mikey

Fick höra idag att Michael Clarke Duncan dött i hjärtinfarkt. I 99% av alla fall där kändisar dör bryr jag inte sådär jättemycket. Eller jo, klart det är fruktansvärt när folk dör, men u get my point. När det gäller denna herre är det väl egentligen samma sak. Men jag kände ändå att jag ville skriva detta för han är ju fan med i tidernas grymmaste rulleee. Och den hade inte ens varit hälften så bra utan honom. Så vila i frid Mikey, tack för du gjorde The Green Mile till världens bästa film. ♥
 
 
 
 

Too young for this love

Hallå era mongolider. Är ingen höjdare på det här med att uppdatera. Men har fullt upp. Har fortfarande roliga, men samtidigt riktigt tråkiga tankar som går genom mitt huvud hela tiden. Igår befann jag och finistjejerna oss hemma hos Alice och mös med alle som har det riktigt tufft just nu då hon och nick gått skilda vägar. 
 
Skoldagen idag var också riktigt dryg. Mycket dötid och tråkiga lektioner. Körde en tandläkare på spanskan, orkade verkligen inte va hemma 6 idag. så tog 16.10, va hemma 16.45. Chillade med anna på lekplatsen, tog beslutet om att förflytta oss 100 m bort och sätta oss och fläska på pizzerian. Sagt och gjort. Sen chilla vi med alice innan vi gick hem var för sig.
 
Sen har jag bara duschat (tog dock 1 timme med alla inpackningar & diverse) och suttit här. Lyssnar på The Icarus Account's nya album "Carry me home". Helt underbaaart! Ska borsta håret och allt sånt nu, sen lägga mig och plugga. Hata samhälle. Over n' out.
 

Här får lite eyecandy i form av världens bästa vän.

Thaifood in my heart

Tänkte bara informera er om att i fredags fick jag, amme & Anna ett cp ryck och hoppade av bussen i glemmingebro och åt på asian corner, den som på sista tiden ersatt den klassiska glemmingegrillen. Maten var sjukt god och allt var trevligt. Så de får man fan ta och göra fler gånger! Nu ska jag sova, hörs imorgon, puss.

 

 


RSS 2.0