Vi är vänner, vi är friends.

hahaha den obehagliga rubriken kommer från en rälig låt ola intruducerade igår, riktigt svinig låt asså!
 
Har varit en riktigt lugn helg faktiskt. I fredags var jag, anna, alice, tobbe & micke på bio och såg taken 2. Riktigt bra faktiskt! Efter det vankades det en tur till donken för att sen styra hem mot borrby igen. Hade tillhåll i kantorsboningen och några själar tillkom. Jag och anna var dock riktigt duktiga och höll oss i skinnet :)
På lördagmorgonen begav vi oss sen hem till anna då vi 2 lovat att klippa micke. Vi gjorde lite misstag men det fixa jessica till sen haha, så det blev trevligt! Avslutade med pajbakning innan man drog sig hem.
 
Några planer inför lördagskvällen existerade inte. Trötta som rövhål var vi (jag & anna), gick iaf till pizzerian och svålade lite. Fick invite till saras förfest också så vi gick dit och såg torra ut medan alla var snygga, fulla och taggade inför öja. Livet som småglin börjar fan bli rejält drygt nu, vill fylla 18 nuuu. När de stack vidare vid halv 11 begav vi oss hem och somnade tidigt till film. 
 
Igår morse åt vi frulle innan jag stack hem. Blev bara tv-tittande och sånt ointressant sen. Runt 8 vankades det en tur till hammenhög för söndagsmys på knutssons särskola med anna & robban. Va hemma runt 11, nanna gott vid 12.
 
Och iddaaag var det måndag igen. Riktigt chill dag dock. Nu är klockan 6, ska äta ett lass med flingor till middag sen träffa anneT lite. Sen blir det läxoooorrr. Ööh, vill ha helg igen! pöss.
 
 
har inga bättre bilder och bjuda på så får bli en svettig en på mig och robbelobban.

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0