So I feel less alone

Hejsannn! Klockan är kvart över 11 och jag ligger i pyjamas en måndagskväll som denna.

Helgen var... sådär. I fredags blev de Klang's place en stund innan the big dawgs begav sig till Ystad. Jag, Anna, Alice & Sara satte oss på 2 miljoners och hade tråkigt. Borrbypågarna anslöt sig och ja jag blev väl rätt bra po de. Spårade ur lite haha, men va rätt skoj ändå! Blev som några andra portade från oljepalatset så vi traskade hem till Anna. Tog inte lång tid innan jag däckade i hennes säng. Jon & Ola kom dit sen och mös fick jag höra.

Vaknade och mådde förvånansvärt bra i lördags. Stack hem sen och sen kom Anna till mig. Vi fixade oss för någon fest som inte existerade och blev körda till byn. Blev 2 miljoners ännu en gång men Ola & Robin var gulliga och lämnade sitt umgänge i hammenhög och va med oss istället. Tog en jävla tid innan vi fick tummarna ur röven och kom på vad fan vi skulle göra men slutade med att vi alla packade in oss i Olas bil för 2 (haha jag och Anna satt kvävda bakom sätena!) och körde till Robins lägenhet i hhög och kollade på en rolig film. Rätt mysigt hade vi ändå! :)
Ola körde oss till kantorsboningen sen och sen chilla vi bara med Alice. Sara anslöt sig också. Vi fick en snilleblixt senare men insåg att de inte va så jävla kul haha. Anna stack hem & jag sov hos Alice.

Vaknade klockan 3 i söndags. USCH TVI. Inte alls kul och sova så länge.. Begav mig hemåt och tog Anna med mig. Vi tramsade oss och busringde och sånt mög som vaunleed! Sen begav hon sig och jag låg död framför EMA's sen.

& idag va de skolaa. Tog bussen hem vid 2. Följde med Anna hem och åt och dampa loss. Stack hem sen och åt middag. Vid 8 körde jag in till byn och hängde med Sara och pratade om allt mellan himmel och jord i typ 3 timmar haha. Det var mysigt iallafall, & ja nu ligger jag här. Ska gå upp typ halv 6 haha, måste försöka äta frukost osv, ska sitta på rättegång sen i några timmar. Lång dag också.

Men vi hörs, puss!


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0