Nu sitter man här i skiten igen

Hej era rävisar. Nu har hela satans lovet gått och jag sitter här och är depp som ett as.
Festen i fredags blev lyckad, inte den roligaste jag varit på men godkänd. Jag, allan & anna va utklädda till hårdrocksfittor haha. Fejkpiercingar och hela paketet. Var en del borrbysär också så det var kul. Höjdpunkten får jag säga var när jag ringde dit robban & ola och dem gjorde kaos ♥ 
Kantorn hämtade oss vid halv 1-1 (ett visst rövhål satt ju och drack öl och sket i oss, hoppas du kräker på julafton). Efter en del väsande i bilen hem haha, entrade vi kantorsboningen för knäckemacksförtäring och diverse innan vi nanna gott.
 
För min och annas del ringde klockan vid halv 10. Gjorde oss redo att möta omvärlden, lyckades sådär får jag väl säga. Djesse och moder berra hämtade oss och vi begav oss till malmö & Emporia. Inget som imponerade på oss kan jag si. Gick mest runt och var självmordsbelägna (eller heter det beNägna?) och allmänt bakis. 
När vi väl kom hem åt vi på pizzerian med allan osse. Vi var ganska vråliga hela högen och grubblade på vafan vi skulle hitta på med. Slutade med att vi drog till hhög och kiosken där för att hänga med överåriga alkolister + de omtalade choffe och vesslan samt då självklart vår vackra Jon. Ingen höjdare dock så vi satte oss i en busskur och undrade hur fan vi skulle komma hem. När vi precis hade accepterat det faktum att vi skulle behöva dö i hammenhög kommer den fulaste bilen på planeten med punka på baugdäcken & 3 okända herrar i och brölar "haalååÅåee brUeedaRR?!?!". Vi tog our chance to survive och det slutar med att vi trycker ihovva oss i baugsedded hela högen. En av de trevligare åkturerna i mitt liv får jag tillägga. Helt klart kvällens höjdpunkt! Väl himma i borrby blev di mest och sidda och glo i mobergs kitchen vi 3 + bynna, tobbe & knast. Gick skilda vajjar vid 1. Somnade vid 3.
 
Och idag väckte mamma mig halv 4. HALV 4?! Mådde förjävligt, kände mig skamsen och äcklig. Ha e di och saua så länge? hela dagen borta. Inte gjort nåt mer än och varit i stallet lite med anna och ätit. Nu måste jag fan göra något vettigt, men de kommer jag inte göra. Skulle behöva ledigt i en månad till. Kiss. Ångest. Mög. Hejdå.
 
bild snodd från annis blogg

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0