Angels are not meant to walk alone

 Uuuuusccchhh vad tråkigt jag har. Helt sjukt. Ska hålla redovisning i en kvart imorgon och jag är inte ens halvvägs klar med arbetet. Har bitar som saknas, och jag vet i princip inte hur jag ska lösa det. Men skit samma, jag ska ställa mig där framme ändå och snacka och be till gudarna att det räcker för att bli godkänd.
 
Annars har dagen varit chill. Började 8, men vi fick jobba på valfri plats så slutade i princip lika fort. Satt och glodde en timme typ, alla vännerna svek och var lediga, hade inte börjat än osv. så jag var heeelt ensam haha. Hittade felle och tina i cafeterian iallafall och sen träffade jag alle. Sen va de luuunch, sen psykologiförhör/prov. Gick bajs men blir godkänd iallafall. Efter det var det spanska, som var helt okej för en gångs skull. Slutade typ 14.20. Chillade med August tills bussen gick 15.10.
 
Ja, sen kom jag hem. Och har suttit här sen dess. Hade behövt handklovar för jag kan inte heller hålla händerna borta från gitarren. Hade det inte varit för den hade jag varit klar med denna skiten för längesen haha. Aja, kul att jag börjat tycka om det igen. Nu får jag fortsätta med skitetttttt. IMORGON ÄREE FREDDAA. Wihioio. pöss.
 
Ni glömmer inte följa mig på instagram va? ;) "lisarundquist" är det iallafall!

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0