Now I am free fallin

Hallå ja! Igår fick man säga adjö till att mysa till typ kvart över 12 och gå upp 05.54. Gjorde engelska nationella kl.8 fram tills halv 11. Sen stack jag till gymmet en timme typ. chilla med rebbe sen tills 13.40. Hade historia & sen matte. Blev godkänd på diagnosen, hur fan det nu gick till? haha sög ju bajs. men jaja, slutade 16.15 sen fick jag sitta och vänta en halvtimme på pappa & björn. När dem kom körde vi till malmö & gick vi & shoppa loss på biltema. Även kalle tillkom. Efter det åt vi middag på IKEA och mös.
Sen var det då dags för årets första drag racing! Brukar va jättefestligt men fyfan i satan vad det var kallt. Små regnade till och från vilket innebär att dem inte kan köra så det var tråkigt. Men hann med något race innan vi begav oss hem vid kvart i 9. Längtar tills det är sommar och man kan sitta där och ha trevligt och få sina trummhinnor sprängda.
Blev bara en massa dattorr sen när man kom hem nån timme senare och sen i säng.
.
Idag steg jag upp vid två. TVÅ? Hur det nu gick till. Skönt var det iallafall :D Åt frulle och nu sitter jag här. Klockan är ju 4 haha. Funderar på en promenix men vädert är ju helt cp. Just nu är det fint men innan haglade det liksom hehe. Ikväll kommer Kalle och Alexandra iallafall och ska bjudas på den omtalade spenat rätten som det alltid pratas om på släktträffarna. Jag kan säga att jag inte ser fram emot det hehe.. Lär väl hang out med dom i afton och imorgon ska jag leka med alle. Lördag har jag inga planer för och på söndag är det bal för Björn och Josephine så får väl agera lite fotograf!
.
Tänkte också säga att det är fruktansvärt det som hänt de 2 senaste dagarna. I tisdags blev en 17 årig tjej från skolan påkörd av ett tåg, och igår var det en 15 årig kille som tog sitt liv framför tåget i gärsnäs. Känns så hemskt att det är så nära liksom. Pojken vet jag inte vem det var, men tjejen har man alltid vetat vem det var och känns helt overkligt att hon är borta. Tankarna går iallafall till deras familjer och vänner Ta hand om varandra kära vänner!

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0