All I want

Hello darlings, får skuldkänslor när jag ser att ni är så flitiga och går in här varje dag trots att jag inte skriver ett skit typ. Dock är det ju inte att göra vid det, bloggar när jag har the time och lust & jag har väl inget av det i nuläget.
.
Nu är det äntligen helg igen och igår var jag typ ledig kan man säga. Hade bara np muntligt i matte 08.40-09.10. Körde mopppe dit och hem så va hemma typ 10 igen. Körde ner till stranden (mälarhusen) och sprang slingan pappa envisades med att finnas kvar efter 35 år då han sprang den haha. Men den fanns fantamig kvar och var mysig trots att det var mycket igenväxt osv.
När jag kom hem duschade & solade jag. Ralle kom senare under aftonen och mös & tramsade med mig tills typ 12.
Idag gick jag upp typ 11. Åt frulle & om en timme ska jag köra till ystad igen. Ikväll valkas det nämligen den årliga spännisfesten där jag & alle agerar kaffeserverare och sopgubbar. Sover hos henne sen till söndag.
.
Kan också då nämna att jag tänker ta långhelg. Orkar inte gå till skolan på måndag, måste va hemma och plugga inför provet på tisdag haha. Ska liksom på ica-möte på kvällen under mina värdefullaste pluggtimmar så det blir ju helt kaos annars.
.
Men nu måste jag börja fixa mig och packa ner lite skit. Ha en fin kväll allihopa! :) ♥
I brist på andra bilder bjussar vi på 2 egopixare

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0