You could have it all, my empire of dirt

wazaam. howz it goin'? för mig rullar det på. fick no provet igår, ett halvt poäng ifrån A vilket sved, men rillemannen sa att det ändå räknades som A. Sen fick jag se historia provet idag, ett fett A på det. Inte helt fel! börjar återhämta mig från F:et på matteprovet haha! blir ju dock inte det sista heller skulle jag tippa på för matten blir ju inte direkt enklare men jag får väl ta mig igenom det. får satsa på ett E i betyg antar jag. svider som fan gör det men det är ju inte mer man kan göra. fuck matte B & att dem ändrade det nu i den "nya" gymnasieskolan som tvunget skulle införas när vi 95: or började . Saken är ju den att vi har ju förberett oss för den gamla gymnasiekursen. så det är i stort sätt som vi läser 2: ornas matte istället nu. jaja, nog om det!
.
Startade min morgon imorse men en mysig vår-morgon promenad med koiran. Fåglarna kvittrade och annat bögigt som är så härligt. Det enda som fattas nu är lite grönt på träden! 12.15 tog jag bussen till skolan och hade 2 lektioner.
Hem sen och äta, kolla tv med pappsen några timmar och nu sitter jag är och klockan slår strax kvart i 10. Känner dock ingen brådska med att krypa till kojs för vi är nämligen lediga imorgon! riktigt fint, gutt att det är en torsdag också. veckans jobbigaste dag med idrott, historia i 1,5 timme och annat mög. Dock kan man ju knappast kalla det att vara ledig för lärarna har öst 8349020 uppgifter på oss. sova länge kan jag ju göra iallafall.
.
där sätter jag punkt för i afton, ha det fränt! :)


För att inte detta ska bli ett bildlöst inlägg kastar jag in en snygg instagram bild på en härlig person

Synpunkter
Postat av: anonym

personen på bilden har svinet fina tänder!!!!!!!!!!

2012-03-15 @ 08:54:29OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0