Våffeldagen

Igår hade vi då kalle & alexandra på besök. Vi åt jättegod 3-rätters, såg gladiatorerna och dem visade bilder sen deras resa. Iallafall tur man inte ville dö av avundsjuka.. Jag kom i säng runt 12 så det var skönt att det inte blev all för sent!
.
Denna dag har varit väldigt festlig, precis som en söndag ska vara! Red som sagt hezt imorse, sen satt jag och mamma ute och solade ganska länge. Lite färg har man ändå fått tycker jag. Helt sjukt, fortfarande mars månad och man la ute i bikini-överdel och shorts. Inte illa!
.
Vid 2 kom pappa & björn hem från motormässa i malmö. Kände mig lite trött på solandet så ja & pappa tog en tur med chevan till shamn och lite överallt. När vi kom hem stod mammsen och fixade våfflor & nu har vi klämt oss dem! Har verkligen njutigt till max av att inte ha några läxor att dras med denna helgen, så himla skönt! Ikväll ska jag bara chilla gärnet och se BB. Nu känner jag mig dock lite rälig så funderar om ett bad inte skulle sitta fel. Jo & btw, vet ni vad som vankas till middag idag? GRILLAT!
.
Man ba hej en vanlig dag på landet typ hehe

Synpunkter
Postat av: Jessica

åh mums! bajs att vi inte äger ett våffeljärn..! haha!

2012-03-26 @ 07:08:43
URL: http://myckelite.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0