Tired piece of shit

Äntligen har jag skrivit klart NO uppgiften nu. Fick ihop 2 sidor typ så det känns bra. Egentligen var det ju psykologiuppgiften som jag skulle lämna in men glömde uppgiftsbeskrivningen i skolan så de fick bajsa sig. Slappade iallafall inte för det utan har hållt på nu i några timmar med den skiten.
När jag kom hem så gick jag till ICA och frågade om sommarjobb. Fyfan vad jobbigt det var men kände att det var lika bra att få det överstökat. Dock vet jag väl inte mer nu än innan, får reda på om jag fått eller ej om typ en månad. Hade ju varit skönt och få det fixat. Belönade iallafall mig själv sen med en glass och låg också en H&M tidning på diskbänken så det var mys. Klockan börjar närma sig halv 11 så känner att det är dags att krypa ner och ta en titt i den. Min härliga sovmorgon jag har varje onsdag existerar ju dock inte denna veckan utan det vankas äckel omprov i algebra kl 9. men sov så gott!
.

favvoglasseeeen ♥

Synpunkter
Postat av: annneehh

den glassen är så in i helvetes god!!

vad duktig du är som sökt sommarjobb, själv funderar jag på att skita i det denna sommaren, men behöver ju pengar. har lite kontaker på jysk så hade kanske kunnat fixa där(HAHA) men jag hade aldrig klarat av att vara i en affär och sånt, så vet inte alls vad jag ska göra :((

2012-03-20 @ 23:44:25
URL: http://bitofanna.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0