Österrike 2012

Tjenare trevliga läsare, nu har jag kommit hem några blåmärken rikare från Österrike. Har varit en jättehärlig vecka med otrolig skidåkning och annat diverse. Känner inte att jag orkar skriva mer utan tänkte lägga upp en liten bildbomb med bildtexter (som kommer stå ovanför den tillhörande bilden/bilderna) istället. Det är blandat med systemkamera-bilder och mobilbilder därav kvaliten på vissa bilder. Kände mig inte så sugen på att asa upp bjässen i backen. Men ja, here you go! :)


Tagna från bussen som vi tog från Salzburg påväg till Bad Gastein
.
Vårt, ja, lite speciella hotell..

.
Denna porten säger väl det mesta om det hela haha

.
Mitt & Björns rum

Vår härliga TV. Det kvittade vilket jävla program som var på, How I met you mother, desperate housewifes, big bang theory, 2 and a half men osv, ALLT var dubbat till Tyska. det var fruktansvärt. Hatar det språket mer än någonsin nu alltså. Fulaste språket som finns i hela världen.

.
Den glassiga matsalen där vi åt vår utsökta frukost

.
En fin "tavla" hahahaha

.
En crappy bild på den festliga restaurangen där vi åt middag varje kväll

.
Hotellet som informationsmötet hölls. Bla. Jude Law & Nicholas Cage har bott där. Dock låg det i en jävla backe som man var tvungen att gå upp för när man skulle till skidanläggningen, affärer och sånt så jag hade faktiskt inte velat bo där!

.
Bilder från backenBerget som jag så vackert har ringat in på bilden är faktiskt Österrikes högsta berg. Typ 4 km högt är det!

En luda man kunde gå in i och kolla på bergen och se hur höga dem var och så

.
Några av STS-guiderna som ledde de gemensamma skidåkningarna och "alltid fanns till hands" under hela resan om det var något

.
Karta över nästan hela berg-utbudet. Dorf Gastein ligger lite längre ner men fanns inte med på just den kartan. Hann åka på Stubnerkogel, Angertal, Dorf Gastein, Bad Hofgastein, Schlossalm och storfavoriten Sport Gastein där dem häftigaste backarna låg. Det var så himla stort alltihopa. I Norge tex. fanns det ju bara en anläggning men här kunde man ju åka buss till alla dem olika anläggningarna vilket var fantastiskt.

Två rackare som jag inte hade klarat veckan utan


I väntan på bussen

Björn fick en kompis

Mamma i liften


Ett av de lunch-ställen vi smaskade på

Glad moder

Jag & moder

Vankades gofika efter dem flesta dagarna

Det obligatoriska kortspelet som ägde rum varje afton


Avslutar här med en bild på mina nya skor. Fattar ni, jag äger ett par Uggs. Och jag har aldrig i mitt liv hatat ett par skor så mycket i hela mitt liv. Jag och pappa blev nämligen bestulna på våra skor och en väska vilket sög piss. Mina skor var hur sköna som helst och kostade ju faktiskt 1000 spänn. & alla affärer var stängda då så vi fick gå till euro spar. och det var dessa svarta uggs i 2 storlekar för stora för 90 kr eller ett par lila hemska gympadojjor för 600 kr. så det fick ju bli som det blev.. kan säga att jag aldrig kommer sätta dem på mina fötter igen!


Synpunkter
Postat av: anonym

festliga bilder, tycker den på dig och jan åke var extra fräsig där med bakgrunden och allt!!!

2012-03-10 @ 22:24:59
URL: http://bitofanna.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0