My weekend

Är nu hemmastadd igen efter en helg på bortaplan. I fredags kom jag till ystad igen vid 4, gick och handla blannevann med rebbe, linnea & robban. Hem sen till rebbe och fixade oss. Linnes bf Crille och 3 andra kom sen och vi satte igång och tagga inför ferrelerreee. Dock gjorde vi ett gigantiskt misstag och satte igång redan vid 6 hahaa, så när taxin skulle hämta oss vid 9 var jag och rebbe helt dragna hehe.. så ja största delen av festen satt vi nästan och sov men sen skärpte vi oss och joinade resten av våra kamrater. Så den blev ju bättre men annars var det ingen höjdarfest på något plan. Knappt några man kände, räliga rökmaskiner och sånt. Tror taxin hämtade oss runt halv 2 sen sov jag linnea & crille hos rebbe.
.
Vaknade tidigt på lördagen och segade oss och röjde upp. Gjorde failade pannkakor och sånt mys. Mamma hämtade mig halv 1. Hem, chilla, fixade naglarna (japp, har naglar nuförtiden!) och kvart över 3 tog jag bussen in till stan igen. Hem till alle och mysa hela kvällen. Håkke fyllde år så det vankades festmåltid och så. 10 minuter innnan affären stängde körde vi dit och köpte jordgubbar, och även en kokosnöt. den bara låg där och var billig så liksom why not? den orsakade dock senare till kväljningar och oehört obehagliga känslor. IMPULSKÖP ALDRIG, ALDRIG, en kokosnöt. äckligaste som finns i hela jävla världen.
jordgubbarna var dock goda och nån timme senare slocknade vi.
vi vakande idag runt 11, åt frulle och möselimös framför TV:n. tog bussen hem 14.10. bakade cupcakes på mammas order och sen har jag bara chillat. josse e här och vi har ätit middag. har lite ångest för en bajsig skoluppgift jag inte börjat på men som ska va inne imorgon. har en massa annam läxa jag också borde göra. jaja, bajs på det. nu ska jag fortsätta chilla och titta på fina bilder på weheartit. ha det gött!
.
Vill också passa på att gratulera min numera amerikanska kompiz Elleee som fyller 17 bast idag! ♥
.
random bild, men i sommar är det du & jag amme som sitter och chillar med våra brädor, right?! :D

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0