Dag 20: Planer inför framtiden

Fattar ni, DAG 20? Jag är påväg att för första gången fullfölja en 30 dagars lista!
Nu kanske vi inte ska ropa hej innan vi kommit över bäcken iofs hehe..
.
Detta är en punkt jag skjutit på hela tiden. Jag har ju alltid fått ångest när jag tänkt på framtiden, bara jag tänkte på att fylla 16 ville jag ju dö. Nu har jag överlevt ett år på gymnasiet och det har varit toppen, börjar tillochmed bli lite småsugen på att fylla 18! Trodde aldrig att jag skulle säga det haha :D Körkort, kunna gå på klubben, gadda mig och andra festliga saker som blir verkligehet när man fyller 18.
.
Men om man då ska kolla just på vad jag har för planer inför framtiden så känns det också roligare att tänka på. Som det ser ut just nu så direkt efter gymnasiet vill jag göra GMU= Grundläggande militär utbildning. Detta blir jag mer och mer säker på varje dag som går, tror det hade varit en ashäftig upplevelse. Jag hade med all säkerhet velat dö minst 10 gånger om dagen men samtidigt hade det varit så himla bra för mig att göra något sånt!
Men jag förstår inte riktigt hur det går till, för denna GMU ligger på 3 månader. Jag känner ju att det hade räckt med det haha, men som jag förstår det måste man typ skriva på något avtal om en annan utbildning som sedan leder till att man kan få jobb som officerare eller att man måste göra något annat skit med det nationella hemvärnet i några månader. Har somsagt ingen koll, men jag vill ju inte jobba inom det. Jag vill ju bara göra själva grundutbildningen.
Aja vi får se, men just nu är jag typ 100% säker!
.
& Efter det har jag lite kluvna planer. Jag är ju fett sugen på att typ va au pair i australien ett par månader men var fan ska man få dom pengarna ifrån liksom? Så då får jag jobba loss med något och sen kanske åka iväg.
.
& efter det har jag tänkt bli mer seriös haha. Vill plugga juridik på högskolan men som det ser ut nu så tror jag inte att det finns någon chans i världen att jag kommer komma in. Gärna hade jag gjort detta i Göteborg isåfall och typ bosatt mig där ett tag! Känner ju fortfarande en enorm kärlek för Göteborg hehee
.
Längre än så har jag inte tänkt. Kommer jag inte in på jurist utbildningen så är polis också ett alternativ. Men känner mig inte sådär sjuukt sugen på det ändå. & drömmen att jobba inom TV & musik har jag väl fortfarande inte heller riktigt släppt. Men det får bli som det blir! Som sagt känner jag mig ändå lite pepp inför framtiden och det kommer säkert bli hur bra som helst! :D
.
Bjussar på en 2 år gammal bild från turkiet, ful som fasen men vafan haha! Den är glad och festlig iallafall :D

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0