I gave you all

Då var det sööndag igen då. För en vecka sedan satt jag i borlänge och hade hur mysigt som helst med fina kamrater och nu sitter jag forever alone och tittar på en dokumentär om en smutsig man på TLC. Föredrar det förstnämda faktiskt, haha.
 
I lördags åkte vi till hundbadet i shamn och träffade Kittys bror Casper. Han var jättefin verkligen och när båda var torra var dem sjukt lika, bara att han då är mycket större imed han är hane. De följde med oss hem sen och fikade och sen åkte dem hem igen. Åt pizza och chillade på kvällen, såg en bra film också. "The Happening" hette den.
 
Idag steg jag upp runt 11, åt god frulle med hela bakis-sakkin som övernattat från ylkningsparty kvällen innan. Senare körde vi till stranden och mös. Jag som inte trodde att solen tog något har värdens fulaste bränna på ryggen asså. Ni vet när liksom rosetten från bikinin syns för att det blivit helt rött runt om? Fyfan haha :(
Duschade när jag kom hem och sen stod kajakoss för middagen och gjorde kycklinggryta och sen blev det också blåbär/björnbär/hallonpaj till efterrätt. De åkte hem och jag tog Blästorpsrundan.
 
Nu har jag bara kollat på Tyringeprogrammet och känner mig faktiskt ganska pömsig. Klockan är ju bara kvart i 10. Får väl hitta något bättre att titta på och sen tagga uppstigning 05.20 imorgon. pöösöösösösösss ♥
 

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0