Awake my soul

Min blogginspiration ligger troligen på minus just nu. Har dragit på mig en jävla förkyldning också. Hade ont i halsen innan borlänge, fick cp hosta under tiden, blev frisk och sedan några dagar innan vi åkte hem fick jag ont i halsen igen och nu har det brytit ut och snorar och hostar som aldrig förr. Riktigt drygt och vidrigt. Har inte haft en finne på flera månader och nu hux flux har jag ett x antal i hoed och mitt hår är slitet. Känner mig så otroligt fab atm.
 
De senaste dagarna har jag bara varit med ammsan, jobbat, sovit, sovit, ätit, kollat tv&film, sovit, gått promenix med mitt djur och återigen sovit. Vädert är ganska deprimerande och min härliga sjuka gör mig ju inte heller särskilt taggad på att hitta på något, så får väl låsa in mig i huset tills jag känner mig redo att möta omvärlden.
 
Skulle tröstshoppa lite också för jag visste några saker på h&m jag behövde men allt var slut. Nu väntar jag på att mammsen ska bli klar med maten till mig för jag är huungriiig. Ikväll ska jag bara kolla på film, lär säkert somna vid 9 typ.
 
 
bjussar på bilder på finaste megan.
japp, jag har en hel mapp med bilder på henne på min dator.
man måste ju få drömma..

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0