Where are you off to with that head of yours

halloj!
Idag försov jag mig en halvtimme men det gjorde inget. tog bussen 9.15 till skolan och sen hade vi NO blandat med ifyllande av val ang. friluftsliv (FML, trodde man slapp sånt på gymnasiet) och vår lärare gick loss på varför inte vi blivit bjudna på ishockey imorgon som resten av sydskånska gymnasiet, & det löste sig så imorgonkväll blir det ishockey för hela slanten i Malmö! Inte alls dumt. Iallafall så hade vi bara 2 lektioner till sen innan vi slutade. Vi hade nämligen några lärare som var på utildning så därför fick vi sovmorgon & sluta tidigt. Tycker alla tisdagar kan vara såhär!
.
Hem, bytade om snabbt sen ut & leka med kittymossss vid hjärtsjön. Var riktigt härligt! Is och sånt skoj. Träffade en hest & en människa också så det var trevligt :D Åt god middag sen & nu sitter jag här. Ska se halv 8 & sen "10 år yngre" -typ bästa makeoverprogrammet ever. Både plastikoperingen & hår, smink & klädfixning, =glad Lisa!
.
Sedan vill jag passa på att gratulera två av världens bästa vänner Amalia som fyller år idag & Linnéa som fyllde år igår! ♥
Cool man är som har 17åriga kompisar, haha!
.
2 översta från idag, 2 understa från gårdagens långpromenad

Synpunkter
Postat av: den coola 17åringen

man tackar ännu en gång (; <3

2012-01-24 @ 19:51:14
Postat av: anonym

vad lustigt, jag träffade en människa och en hund idag när jag red, oxå vid hjärtesjön!!! fin häst på bilden :pPpPp

2012-01-24 @ 21:09:23
URL: http://bitofanna.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0