On the mend

Tjenatjena. Äntligen är det fredag igen och innan man hinner blinka är det måndag igen. Men strunt i det, ska iallafall bara chilla hela helgen. Igår fick vi tillbaka våra samhällsprov (som fortfarande är det värsta prov jag gjort i hela mitt liv, tog liksom typ 2 timmar att svara på 7 frågor) och vi fick the chocking news att det bara var 8 pers av 34 i klassen som blev godkända på det.. Kände att mina chanser rök där men tur som det var råkade jag vara en av dem så det kändes skitskönt! Vi fick inte reda på något betyg än, då förutom om vi fick F eller inte.
Idag skrev vi matteprov, fyfan! Saknade faktiskt Olgas prov just då, var svinsvårt! var jättemånga som fick sitta kvar över tiden & det var precis att jag blev klar på typ 75 minuter. En del satt i 2 timmar med det & det brukar vara så att alla går efter ca en halvtimme så man kan ju fatta hur drygt det var. Blir kalasglad om jag blir godkänd iallafall.
För övrigt än min vänstra halsmandel helt jävla svinig, är typ ett sår på den så gör jätteont när jag sväljer. Får se om det blir bättre annars får man väl valka sig till vårdscentralen.
.
Slutade då 11 idag och sen hängde jag med Rebbeh tills 12.10 då jag tog bussen hem. Bakade en svinäcklig kladdkaka och sen har jag bara suttit här. Kollat runt på kläder och sånt trevligt.

Skulle beställa dessa tröjorna men den röda var slut så det blev bara den svarta.
Men tyckte den var fin så det blev bra det med. Får hålla utkik om den röda kommer in igen för då är den min!

Synpunkter
Postat av: Al

Jävlar vad fin den röda var!

2012-01-27 @ 21:16:51
Postat av: Filippa

vars hittade du dom? :D

snygggaaa juu

2012-02-03 @ 15:02:55
URL: http://filippaoki.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0