Det står duktig skrivet i pannan

Här har ni orsakerna till rubriken:
.
  • Gick upp kvart i 8 trots att det tog emot jävligt hårt. Sen gjorde jag mig klar assnabbt också så det hade räckt med att gå upp halv 9, men jag är ju svinduktig så då gör man inte så!
  • Vi fick sluta tidigare (12.45) så jag var duktig och gick till chrispa & köpte nya töjningar (de andra va ju för stora). Hade 50 kr kvar på mitt presentkort & de kostade 25:-/st. Innebär ju att kalaset blev helt GRATIS! helt duktigt gött ju!
  • Kom hem, bytade om lite och drog fram spring/promenad bandet och körde på tills jag nästan kräkte upp mina inälvor. Okej där gick jag verkligen svinmycket för långt. Men jag vill verkligen att ni ska förstå hur död jag var. Inte nog med det, styrketräning ägde också rum! hej träningsvärk imorgon/övermorgon!
  • Sedan tog jag ett kallt bad som satt alldeles utmärkt och mitt hår blev äntligen fritt från fettighet!
  • Ringde till Jessica & har nu bokat tid för toning! 20/1- kl 12.00! Kalas!
.
Nu sitter jag här i myskläder och som ni antagligen förstår -känner mig väldigt duktig.
Hungrig som ett as är jag dock så ska dra mig till köket och kolla om pappa satt igång med krubbet, -annars: jag kan ju alltid hjälpa till om det behövs! Jag behöver inte säga vad jag är då va? Ledtråd: Det börjar på DdDDdDDddDDDddDDDddDDddD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hEhEhEhE ;pPppPPPppPPp
.
HEJEEEJJDÅDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! :D :D :D :D
.
(Jag är störd)

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0