How the laughter and life, filled up this silent house.

5mm i båda öronen nu, halvvägs! :)

Veckan har varit ganska dryg. Sömnen kom inte riktigt till rätta sen måndags så har varit så sjukt trött, men det var det värt! Vi var coolaste kidsen i stan och STAGE-DIVADE! Så jäkla coolt, min hjärna sa till mig hela tiden "vafan håller du på med, ingen kommer fånga dig" men det gjorde dom minsann och jag fick inte en skråma. Jag sov ju hos alle sen och innan man ens hunnit lägga sig var det dags att gå upp igen, bokstavligt talat typ.
.
Iallafall, jag har överlevt veckan och i mitt förra inlägg nämde jag ju att jag inte har riktigt varit på något briljera-i-skolan-mood, och vi fick tillbaka våra matteprov igår.. kan ni gissa vad jag fick? F! JAG FICK IG! Fyfan vad jag mådde dåligt. Nu var det dock svinmånga i klassen som fick det och de som fick högst fick liksom D (g+) så ni kan ju tänka er så svårt provet var när man redan är ganska kass på matte. Men ska verkligen försöka att inte tänka på det, får gå på stödmatte på måndagar och skriva omprov om typ 2 månader. Jag kan ju inte göra något åt det nu så, ja. Sen slutade jag halv 10 för vi hade ingen spanska, sammanställde, finslipade & skickade in vårt grupparbete i samhällen (som vanligt ska jag alltid ta på mig mest jobb, hehe). åt och sådär sen tog jag bussen hem 12.10 med anneh. gjorde inte alls något vettigt, deppade ihop lite pga. matten och en massa annat skit jag verkligen inte orkar med. Såg the voice och 21.10 var jag så slocknad som man kan bli.
.
Idag vaknade jag halv 8 & steg upp vid 10. har gått en sinnespromenad med isbjörnen i 12 minusgrader och om en timme drar mamma & pappa på fest & björn till josse vilket innebär att jag ska vara ensam hemma hela kvällen, woho! ska laga mat, baka en liten kladdkaka, se på melodifestivalen (var det idag dead by april skulle va med? askalas att dom ska va me iallafall!) och njuta till max! ha en fin kväll ♥

Synpunkter
Postat av: Al

Japp det va idag de skulle va med!

2012-02-04 @ 18:47:28
Postat av: annneh

jobbigt det där med provet ju....

2012-02-05 @ 09:39:25OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0