Snö, snö, & ännu mer snö.

Jävla snack om den där jävla snön. Till skillnad från många andra tvekade jag dock inte en sekund på att bege mig till skolan imorse! Så tog bussen 8.24 och hade en chilledill skoldag. Bussen hem sen, va hos Anna och nu är klockan halv 5 och kom precis hem. Ska plugga juridiksprov så mycket jag kan ikväll, och kolla på OTH. Pöss!


Bästa helgen på länge

Har haft en riktig killerhelg. Var underbar från att jag slutade skolan i fredags till att jag gick och la mig i söndags (eller ja man mådde kanske inte så underbart haha). Träffat mycket nytt folk och varit med om helt insaaneee saker haha :D nu är vi taggade inför nästa!


Fredagsmyzz

Hello world! Varit en helt okidokeisk dag får jag säga. Morgonen sög dock för internetet dampade loss så kunde inte skicka mitt arbete som jag senare skulle redovisa. Mamma fixade dock de senare under dagennnn. Men sen kom inte bussajäveln så fick vänta typ en halvtimme tills nästa buss gick. Hade matte, håla & sen samhälle. Dock hann jag inte redovisa idag, lite böst när jag kände mig rätt säker på skiten men ändå guuuttt. Sen va de svenska där jag hade kvalitetstid med Pierre, slutade vid 2. Bussen hem 10 över, hem & ejda sen fredags-standards-övningskörning. Börjar bli riktig kung på det nu förfan. Senare begav jag mig till Anna där Alice anslöt sig. Chillade bara hela kvällen bu med dem + Tobbe, Bynna & Raggarn. Bakade kladdkaka och tittade på hästhoppning haha. Hur festligt som helst.

Ja sen nu ligger jag här brevid en sovande Anna i hennes sköna säng. Imorgon är det uppstigning 04.50 för senare begivelse till Ullared. Uuuuusch vill inteeee. Men man får väl göra det bästa av det. Nu får jag sova!
(Ett stort tack till Emma och company för den fina busringningen <3)

Natti!

Festlig bild på mig och Allan Ballan


RSS 2.0