Summer of 2012

All good things come to an end brukar man väl säga. Just nu är jag mest taggad på att träffa alla festliga människor i skolan och så, och det har inte riktigt sjunkigt in att sommarlovet är slut. 
 
Som ni märkt har jag inte lagt ner någon större energi på bloggen i sommar, ja i stort sätt ingen alls. Men jag har ju fasen knappt varit hemma asså. FYFAN vad kul jag har haft. Skapat så sinnesmånga grymma minnen som jag aldrig kommer glömma. Och FYFAN vad jag har grymma vänner. Dem är verkligen bäst i hela jävla världen. Dock finns det många människor jag borde träffat mer i sommar, men så blir det ju ibland. Jag kommer iallafall träffa dem alla i skolan nu så det känns ändå fest! 
 
Somsagt har det inte riktigt sjunkit in än. Dock fick jag tårar i ögonen när jag cyklade förbi 2 miljoners torget idag. Kom och tänka på allt svinande där. Alla svettiga hemmafester. Allt jävelskap. Alla nya människor. All stalking. Nä usch, blir helt skakig när jag skriver detta asså, haha. Det är alltså slut nu, på riktigt. Insane.
 
Här har ni en bråkdel av bilder från sommaren.
Tack alla ni som gjort den bäst, fastän inte många av er har fastnat på bild!
 

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0