Intressant

Hejhej. Som ni antagligen märkt så är jag inte sådär jätteaktiv på bloggfronten, men har inte orkat eller så. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om typ. Min vardag är ju trots allt inte så jätteintressant, men den skriver jag om ändå vilket jag inte har något problem med men jag vill ju gärna värva detta med något liksom. Funderar på att fortsätta på en 30 dagars lista som jag höll på med för ett halvår sen kanske hehe. Vi får se. Har faktiskt fått en hel del requests både här på bloggen och i IRL om att göra fler seppe-videobloggar och visst kan jag det men vad fasen ska jag snacka om? Jag hade klart kunnat prata om saker jag stör mig på men då är det alltid någon som tar illa upp haha. Nä ni får jättegärna ge tips och sådära (can't believe I just said that) om det är något ni tänker på.
.
Visar tre bilder på mina mästerverk som jag precis målat. Finns nog inget roligare än att kladda på modeller i H&M katalogen.
.
.
Nu tittar jag på videos på Johan Glans. Mest så ni vet. Han e skojig. Adjö.

Synpunkter
Postat av: annaaaaa

gör seppe blogg och prata om vad som helst, du är mästarN på sånna så blir alltid roligt vad du än pratar om, haha :pPpPpP

2012-04-18 @ 21:37:33
Postat av: Moder

Var bara dig själv, det räcker jättelänge!

2012-04-18 @ 22:47:00OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0