I'm back bitches, stronger than ever

Fast nej haha. Är riktigt trött faktiskt. har haft en kanonhelg med festliga människor. I fredags hade vi nationella i spanska i 3 timmar. var riktigt böst men blir jag inte godkänd börjar jag gråta haha.. gymmade sen i 2 timmar och senare stack jag till ralle och mös till halv 4 på natten. Steg upp halv 3 dagen efter, då kom även djesse och kajaken. Gick på stranden och sen hälsade jag, pappa & björn på farmor och efter det kom även kalle. Hade en mysig kväll med då djesse, kajaken, kalle och roger och hans vännoor micke & ville. Spelade poker som jag dock höll mig borta från och åt gott. Några timmar senare tog alkoholen över vissa familjemedlemmar och dem stod för nattens underhållning.
.
Steg upp runt 10 i söndags, åt frulle med sakkin och sedan körde dem hem. kollade match och sen tog jag, pappa & birre en tur med chevan till ystad och gick på ÖB och köpte hundmat (och ett nytt halsband som ni ser på bilden hihi), och även fyndpalatset, rusta och så. Avslutade med en glass på donken och en tur runt kåseberga. När jag kom hem räknade jag matte och hade allmänt tråkigt. Gick och la mig runt 12 typ.
.
.
Idag steg jag upp vid 6 och tog bussen till skolan kl 7. skulle nämligen göra ett matteprov som jag inte gjort. gick helt okej, men bara för det känns så kommer jag väl få F haha. Slutade 13.15, gymmade och sen tog jag den hemska och vitlöks-luktande bussen hem. Min bror räddade dock mig från den i glemminge, åkte med han därifrån. Duschade och åt smaskmiddag. Nu har jag precis skrivit klart min svenska redovisning som äger rum imorgon. bläääh, muntliga nationella alltså. mer om det någon annan dag, för nu måste jag lära mig det och sen ska jag titta på "Älskling du har blivit en tjockis" haha, jag är svennetjejen #1!

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0