Dag 11: Någonstans du vill resa.

Jag har väl inte några super-speciella ställen jag vill åka till, men här är dem jag känner mig mest sugen på just nu:
.
Otroligt fint landskap, roliga kängrus, en massa får och typ världens finaste språk/dialekt!
.

Nu fick bilden bli på London Bridge, och självklart vill jag till London men även resten av Stor Brittanien. Typ Skottland, Irland och så. Samma gäller där, älskar språket/dialekten och känner att man måste åka dit liksom!
.

Nu var det ju i högsta grad omöjligt att hitta en bild som omsluter hela USA så vi bli en på en väg. Jag hade ju absolut inte sagt nej till att åka till typ New York,  men om jag hade fått välja hade jag nog åkt till typ Californien eller Texas eller något sånt. Vet inte, tycker det hade varit häftigare på något sätt. För vad känns mer amerikanskt än typ Texas? Nä men känner absolut att USA är ett ställe som är obligatoriskt att åka till. Var ju påväg att sticka dit på kryssning i Florida i februari, men där var inte fler platser på flyget. Stör mig fortfarande som faaaaan....
.

Dubai måste ju vara världens absolut fetaste ställe! Helt sjuka byggnader och sånt. Tror verkligen det hade varit en upplevelse att åka dit så förhoppningsvis hinner man med det under sin livstid :)
.
Dessa är alltså de ställen som jag är mest sugen på att åka till just nu. Thailand och sånna ställen lockar inte mig alls. Klart det är skönt med den sol och värme men man vill ändå till något "coolare" än till ett ställe där typ alla pratar svenska pågrund av dem typ 400 000 svenskar som åker dit varje år. Så får hoppas på att man sticker till något av ställena ovan någon gång i framtiden!

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0