Update

Hallå jaaaaa!
Det enda "ovanliga" med denna vardagsvecka är väl då att vi sprang 5:an i torsdags. Eller sprang & sprang, gick en del också. Blev iallafall nöjd att jag gjorde det överhuvudtaget haha, en tredjedel av klassen var inte med och hälften av oss som var med sprang eller gick 2,5:an. Så ja jag blev endå nöjd. När jag kom hem åt jag, duscha, sen sydde jag jag upp byxor, för att sedan sprätta upp
allting för trådjävelen dampa och sånt. Vid halv 7 stack jag & fader Jan till farmor Kyliki och fikade för hon fyllde 83!
När jag kom hem checka jag idol och gjorde lite läxa. Sen gjorde jag ett nytt försök att sy upp & in mina nya jeans och det blev bra. Lagade även mina svarta med hål i för dem var jätteskabbiga på insidan av låren, FÖR HAND!. Hade inte liiiite ont i ryggen sen.. La mig vid 10 men somnade nog inte förräns halv 12 någonting.
Igår morse väckte mamma mig halv 7. Yeeey försovit mig igen. Istället för att sätta klockan på 05.50 hade jag satt den på 06.50. Smart-head. Snabba mig som ett svin iallafall och blev tillochmed klar 5 min innan jag behövde köra!

Får räcka såhär sålänge. Ska försöka lära mig att skriva fler korta inlägg än typ ett sinnieslångt var 3:e dag hehe. Pusshaj!

Synpunkter
Postat av: anna

grattis till din farreh! hon är seriöst en av mina favorit personer, haha :)

2011-10-01 @ 22:01:01
URL: http://bitofanna.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0