Cozy saturday

Igårkväll kom amme till mig & vi kolla idol och sånt trevligt, hahaha fyfan vad vi blev glada när svineT åkte ut! :D
& Idag väckte mamma mig halv 1, hon sa att hon hade kommit in kl 12 och väckt mig och pratat med mig och frågat om jag skulle med till boan & jag hade svarat och sagt att jag skulle med. Hade abolut inget minne av detta haha. Iallafall så åt jag & klädde på mig sen körde jag, mammsen & birre till bo ohlsson. Eller ja, det var faktiskt birre som körde och vi åkte. Jag var iallafall inte ute efter något speciellt, tycker det är mysigt att bara åka dit haha :D fick med mig detta hem:

- toffsar (man kan aldrig få för många)
- mobilskal (det jag har är det ju fabriksfel på för det är upp&ner haha, så hittade jag det på rätt håll, men tyckte detta var finare så tog det ist)
- tröja (tyckte den var så söt plus att den va superskön! mycket finare på då än när det hänger där)
- filmer (har sett båda innan men ibland är det mysigt med dvd filmer liksom, att ligga i soffan och se dem på TV:n istället för att ligga i sängen och glo på datorn)
- hörlurar (letar alltid efter dem dyraste där e för dem brukar hålla längst, men i detta fallet var dem dyraste apbilliga så vi får se hur länge de håller!)

Efteråt körde vi och fikade och sen handlade vi i hammenhög. Nu är klockan 6 och vi ska väl äta strax, köpte mat på Ingelsta på vägen dit, nomnom. Ikväll ska jag bara chilla, mamma har bakat morotskaka, ännu mer nomnom.
Ha en fin lördagskväll! ♥

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0