Party like a rockstar

hallå ja, blir ett kort och tråkigt inlägg det här. Stack ju iallafall till degeberga igår för att fira Kevins 17 års dag med en massa underbara människor och hade kunnat sitta hur länge som helst och berätta om hur kul jag har haft , men är trött som fan nu och ja man mår väl som man förtjänar haha..
Har iallafall tagit en dusch, fast pappa fixar med pannan så vi har inget varmvatten, men då är det ju fest att ha ett hus brevid som man kan duscha i. Nä nu ska jag, ja.. jag vet inte. Säcka ihop. Känns ungefär såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär najs att jag är ledig imorgon. Hade verkligen aldrig orkat gå till skolan haha. fast nu snackar jag med nea och blev genast på bättre humör & vill träffa dom särlingarna ♥ men ja vi hörs imauren!
5 fina bilder från en bråkdel av kvällen haha, de 3 översta är Al's. 3GS kameran duger nämligen inte i de flesta tillfällen :(

Synpunkter
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Ska nog lägga upp dina låtar på spotify imorgon, sen spela dom när gubben kommer hem från jobbet - för är det hårdrock lär dom gå hem hos honom ;)

2011-10-11 @ 02:24:06
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0