Lite glad ändå faktiskt

Hejhej sitter och äter mackor. Japp, jag har upptäckt hur kul det är att fota mat!
Vill påminna er om att jag ju gjorde ett ekologiprov i torsdags som gick skit. Mådde verkligen jättekasst över det & trodde att jag skulle få typ precis godkänt (E då alltså, har ju nytt betygsystem: F-E-D-C-B-A) eller IG (F). & igår fick vi tillbaka dom, OCH JAG FICK B?! Blev svinglad! 3 poäng ifrån A tillochmed! Jag verkligen älskar den känslan av att prestera bra i skolan,
humöret får ett rejält uppsving då!

Om jag ska kort säga vad jag har gjort änsålänge idag så gick jag upp vid 8, åt frukost och sedan satte jag igång att sammanfatta alla historiasidorna för jag blev inte klar me det igår & jag blev klar för en kvarts sen och det va såå skönt! har alltså suttit och skrivit 17 A4 sidor historia för hand. blööh. men jag är duktig! Sen har jag fixat mig & nu är klockan halv 12 och jag sitter då och äter mackor. Ska borsta tänderna, lyssna på musik & städa undan mina läxor och städa undan på diskbänken den halvtimme jag har till godo innan jag ska sitta ombord på 570 ystad som avgår 12.14. Vi hörs!

Synpunkter
Postat av: Stephanie

Du verkar ju iallafall ha asbra instälning till skolan :p för mig går det skit, har du inga bra tips typ haha? gillar din blogg starkt btw!

2011-10-19 @ 12:01:38OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0