Glädje

Hejsan svejsan! Kan väl dra gårdagen då:
Gick ju i skolan 08.00-16.10, hade då redovisning av det politiska arbetet och jag tyckte det gick bra , min grupp va de enda som inte hade någon text som vi läste från eller ens hade förberett ett valtal haha, men vi pladdrade på och hade kunnat stå där hur länge som helst :D
Jag gick sen till stationen där alle, nick, kevin & 2 andra tjejer va & sen tog vi tåget till malmö halv 5. Diskusionen om vi skulle äta på donken eller pizza pågick hela vägen och slutade med att vi gick skilda vägar --> jag & nick leta igenom halva malmö kändes det som efter en pizzeria och åt där, & dom andra på donken så då blev alla nöjda.
Sen halvsprang vi till KB och träffa dom andra då & sen gick vi mest runt och väntade på att allt skulle börja kl 7, lämnade in jackor & sådär.
Living With Lions var först ut & dem är ju inte direkt kända så ingen kunde sjunga med (jag hade hört 2 av deras låtar och kunde typ sjunga med i halva refrängerna & endå kändes det som jag var den som kunde mest haha) och hela publiken stod typ still hehe, är ju inte det hårdaste rockbandet liksom men jag tyckte de var duktiga :)
Sen var det dags för The Ghost Inside och folk kom igång ordentligt med moshandet (& för er som inte vet vad en moshpit/circlepit/wall of death är, tryck här). De var riiktigt grymma faktiskt!
August Burns Red var nog höjdpunkten för många där inne & de kom efter, helt sinnessjukt braaa! Deras "sångare" är helt sjuk, fyfan vad grym han är! Sjöng i pig squeal nån gång, riktigt awsomeee. Nä de var grymt bra!
& sedan kom då dem jag själv hade väntat på hela kvällen, älskade A Day To Remember. De levde upp till mina förväntningar till 110 % och jag kan verkligen inte komma på sist jag hade så satans kul. Stod inte stilla en sekund utan mosha, dansa och dampa som ett sär, & har aldrig brytt mig så lite om att jag kände mig svinäcklig, och att man trycktes in i människor som man kunde krama ur av svett hahaha! Nä usch, kan knappt beskriva det. sprutade konfetti från taket & balonger öste ner. Blir nog inte sista gången jag ser dem!
Sen gick vi då till Triangeln och tog tåget hem 00.20 typ. Var i smedstorp 01.40 & vid halv 3 kom jag i säng.
Sov till 11 idag och nu är klockan halv 2 och jag har fortfarande inte ätit frukost för jag har bakat bullar och de är på svalning nu. hungrigtjej_95.
Men ska äta dem nu hade jag tänkt, ha det fint & hoppas ni kan tänka er hur sjukt kul jag hade!Bjuder på ett sketet videoklipp från när de sjöng sin fina If It means a to you,
ljudet dör efter ett tag haha. Fast vill knappt titta på det, vill bara tillbaka då!

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0