g0tT

Idag bakade min kära moder rulltårta såhär på kvällskvisten vilket jag inte ser något fel i! Hon har nämligen namnsdag idag - grattis Berra! Sitter förövrigt och lyssnar på Mayday Parade's nya mysiga album, ni hittar det HÄR. Kan också tillägga att ja allting är frid och fröjd just nu, men fyfan vad jag saknar dig Elin! Ni glömmer väl inte att läsa hennes BLOGGLLGOGOGGOG? Dock uppdateras den inte så ofta som man önskar men jag gnäller inte för det, come on, det sista man ska tänka på när man gör en sådan häftig grej som hon gör är väl att man ska uppdatera sig blogg 83938493 gånger om dagen? Så det är okej för mig elleee!
Jag har inga planer inför helgen och det känns skönt, ska sticka till salongen imorgon efter skolan och fylla på färg bara. Många ska till bar a bar där det är kick off på lördag men känner mig inte så jättepepp på det! Är på sånt humör där jag vill träffa hela tjocka släkten och mysa haha. Det ska dock inte ske men endå hehe :)
Nä klockan är nu kvart i 10 och jag får väl krypa till kojs. Kan kanske fundera lite på vad jag ska ha på mig imorgon, kommer nog iallafall ha mina friday pantzZz. Japp, ni läste rätt. Varje fredag har jag samma byxor. Haha fråga mig fan inte varför! Ha det braaa & natti natti! ♥

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0