Dag 4: Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.

Stenbocken 22 december – 20 januari

"Stenbocken är ett jordnära stjärntecken med mycket stark disciplin. Stenbockar är ärliga och trygga i sig själva och fungerar som någon man kan stötta sig mot när man behöver stöd i livet. De är mycket självständiga och har ingenting emot att vara för sig själva. De behöver med andra ord inte andra människor för att bli lyckliga.
När det kommer till relationer har Stenbocken ofta inte så många, men däremot väldigt nära sådana, som de behåller hela livet. De värderar sina närmsta vänner högt och känner sig obekväm med ytliga relationer eller personer de bara är bekanta med. 
Stenbockar stressar inte fram beslut eller förändringar. De tänker noga igenom allt de gör och planerar noga. De är väldigt målmedvetna men följaktligen inte så spontana. Istället är de viljestarka och besitter mycket tålamod. Deras envishet kan försätta berg och de ger inte upp förrän de har lyckats med vad det nu är de företar sig. 
Ibland kan stenbockar tyckas alltför seriösa och de har väldigt höga krav på sig själva. Kanske skulle en del av dem må bra av att släppa loss lite ibland? De håller gärna fast vid gamla traditioner och gör som de alltid har gjort vilket kan upplevas som lite tråkigt av människor runt omkring dem. 
Stenbockar älskar pengar, kanske mer än något annat stjärntecken. God ekonomi är ett måste för dem och ibland värderar de detta högre än relationer med andra människor."


Hahaha, shiiiit! Jag har aldrig läst om mitt stjärntecken men detta är ju helt sinnes. Jag visste inte att det kunde stämma så bra, trodde stjärntecken och sånt bara var skit. Jag är helt paff.
Just dethär med relationerna är ju på pricken. EXAKT som jag är. Klarar inte av ytlig vänskap. Är det värsta jag vet. & sen att jag har några få nära istället. & Att jag är trygg i mig själv och trivs ganska bra ensam, kanske inte i skolan och så dock. Men att vara ensam hemma är ju det bästa jag vet.
Hatar också att tränga mig på folk, vill inte vara i vägen. Dock kan jag inte påstå att jag är obekväm med folk jag inte riktigt känner, är ganska social då endå.
Det som dock inte stämmer så bra kanske är mitt tålamod haha, det suuuger. Och jag kan faktiskt vara ganska spontan emellanåt, fast inte så jätte om man tänker efter.
Sedan är jag ju väldigt målmedveten, innerst inne, och envis är jag, som tusan.
Haha det med traditionerna är ju också helt rätt haha.. Vill att allting ska vara som det alltid varit. Där kommer hela vill-inte-bli-vuxen delen in också. Vill vara 15 forever.
& BELIEVE ME, I LOVE MONEY. Har aldrig haft problem med pengar och det är jag glad för. Skiljer mig mycket från många tjejer som tycker jag är helt cp när jag säger att jag inte vill gifta mig rikt. Det skulle vara min mardröm, att vara beroende av någon annans ekonomi.

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0