Bra helg

haaallåjaaaa!
ja här har väl inte varit så livat på sistone om man säger så.. den enda orsaken är ju dock att skolan äter upp mig! Har väldigt mycket läxor, prov, inlämnar och sånt bajs :( Denna veckan är dock 10000 ggr värre också så förvänta er ingen super uppdatering! Såhär ser veckan ut:

Måndag: Plugga satan på kvällen
Tisdag: Psykologiprov, plugga satan på kvällen
Onsdag: Matteprov, plugga satan på kvällen
Torsdag: Inlämning av politiskt arbete (håller på och bildar våra egna partier..). Man ska ha en valaffisch, ett valtal och ett partiprogram klart då & vi har knappt börjat. På kvällen ska jag sedan bege mig mot KB i malmö & rocka loss på Eastpak! Sover kanske hos alle i ystad sen.
Fredag: Spanska prov..

Men ja det är bara att bita ihop, kommer vara en glad flicka som slutar kl 11 på fredag & sedan har en veckas lov framför sig!
Kan berätta om min helg också!
slutade då 11 i fredags, åt i skolan & så sen stack jag & linnéa hem till henne och jag duschade och så. Sen kom rebbeh och vi fixade oss & vid halv 4 drog vi ner till stan och fixade lite saker för att sedan gå & äta på resturang med 15 andra tjejer i klassen + marcel haha! halv 7 tog vi bussen till hedeskoga där det vankades inspark :D var askalas hela kvällen och kul att lära känna 2:orna & 3:orna lite bättre. Vid 12 drog nästan hela klassen till donken för nattamaud och sen stack jag, linnea & rebbeh och sov hos rebbeh.
Vaknade vid 10 men vi segade oss till typ 12 och krängde frulle och sådär.

Runt 2 sa vi adjö och sen spatserade jag till alle för en myskväll med hårfärgning, matlagande, ätande & tv-tittande, var behövligt! ♥ Vi vaknade typ 12 idag & jag tog bussen hem 14.10. Kom hem till ett helt nystädat och fräscht rum, mammas förtjänst :D (ett tips: gör så stökigt på ditt rum att din mamma inte längre håller ut så hon städar det till dig, haha naj skoja mammsen). sen har jag inte gjort något vettigt direkt, chillat & kollat på "värsta pojkväns-akademin", ni vet det amerikanska programmet som sverige nu har snott. kul är det iallafall :D
men nu ska jag inte sitta här mer, utan plugga lite psykologi (tror inte det kommer gå något vidare det haha) och sen chilla osv.osv.osv.osv. Kan också meddela att jag har fått ont i halsen, blööööh det sista jag behöver är att bli sjuk nu!

vacker vinkel på rasturangen - bakistjejer_95 - alles redhead (dock mycket rödare i verkligheten!)


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0