Dag 9: Detta skrattar jag alltid åtJag behöver inte säga något va hahahaha?
Det blir bara roligare ju längre man tittar, liksom wtf varför har vi typ ritat tårar och sånt haha?
Jag värsta går in för det och gör värsta minerna medan amalia ser ut som en gammal gubbe haha..
Pallar inte HAHA.. dör alltid när jag ser dem! Har faktiskt ingen aning om hur gamla vi är här Amme?
Fyfan vad störda vi var! (är)

We don't sleep when the sun goes down

Hola mis amigos.
När jag endå skrev en spansk hälsning kan jag passa på att säga att jag var en av de två som fick MVG på hörförståelsenationella provet i spanska (men han är ju från Chile så egentligen tycker jag inte han räknas haha) så jag blev jeteglad. Sen fick jag VG på läsförståelsen (var tre poäng från MVG) vilket jag också blev jättenöjd över för det gick ju bajs tyckte jag då . Resultaten var exakt likadana men tvärt om för Elin så vi båda blev nöjda!

Ja & igår då så slutade vi halv 2, hemma 3. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde men chansar på att jag satt vid datorn haha, och sen duchade jag och titta på tv. kl 6 åt vi kvällsmat och ungefär 1,5 timme senare moppade jag & amalia oss till vallby och smög runt i tors hus för att sedan leka med han, emil, alex, otto, måns & gustav. de vankades somsagt svittelan och den enda som följde våra förväntningar var väl gustav, okontaktbar, speladade hela tiden och satt och åt cheeseballs. resten var sociala och trevliga så det var en positiv överraskning! blir nog inte mitt och ammes sista svittelan :)
vid 4 åt jag amme & otto mackor för iaf ja & amme va hungriga som några jävla svin, helt svaga haha.. och vid 5 bestämde vi oss för att moppa oss hem.
Det sinnesroliga med detta var att vi tidigare sagt att vi iallfall kunde försöka stanna en timme haha..
istället stannade vi alltså 9 timmar HAHA..
vid halv 6 somnade jag i mitt helt ljusa rum (nu man ångrar att man valde vitt haha).
mamma väckte mig vid 12 och fråga om jag ville med ut och gå. det var ju som ett skämt eftersom det kändes som mitt i natten så jag vaknade istället vid halv 3 och gick upp då.

sen har jag inte gjort ett piss denna dag, suttit i soffan och varit bänkad framför E!, är alltid festliga program.
nu är klockan halv 10 och jag har ätit glass och fruktsallad. hade helt glömt hur gott de är med just kombinationen glass och jordgubbar. fan de godaste som finns fan.

sitter och slänger ett öga på TV:n lite då&då, är ju champions leauge final!
jag är inte så jätte inne i den men stödjer barca och det ligger lika just nu :)
får väl lägga mig och kolla lite mer ingående, kan ju va ganska kul.Dos bilder från när vi såg barcelona - valencia för 3 år sedan på Camp Nou!

Svittelan!

Hejhej, sitter vid OttZenZ dator och befinner mig hos Torreh på svittelan. Är dock bara GuZten som lanar vi andra har skoj, förutom jag då som sitter här och bloggar (på amalias command).
Känner inte att jag har mer att tillägga faktiskt, ska fortsätta ha skrattanfall och sådär.
haj! 
haha en av de få bilder otto har på sin dator haaha, kände att de va skoj att lägga ut en bild.
vafan e de tibia eller haha, otto hälsar att den e svingammal.

N E W .Idag kom mammsen hem med ett nellypaket till mig
(av nån konstig anledning hade det kommit i skillinge ist så hon fick hämta de på hemvägen då alltså)
Haha helvetes klackarna till höger
(som är gaanska fina) kan jag ju absolut inte gå i,
men jag kan ju inte gå i några alls så jag behövde några att träna i.
De var på rea, hade nog kostat 500-600 men jag fick dom för 250.
Klänningssaken gick lös på 300 så de va inte ett så farligt dyrt kalas dehär :)


Denna dagen har varit kort och bra,
orkar inte gå så djupt in. In till farmor i nästan 2 timmar och fläska så va hemma vid halv 4.
Sitta här lite sen middag, & BIF match kl 7. Tog med mig min koira som var allmänt knällig hela tiden. Fick dock träffa sina golden kompiZar leffe & ville.
Matchen slutade med 2-2 vilket var kul för borrby ju!
Hem & duscha och nu sittor jag häer.
BB har börjat så ska nog titta på de littaaaa...


hajpo! ♥

Festligt & Inte alls fest


- Skoldagarna - Vi har alltid fest och det är inte särskilt mycket att göra på lektionerna, = NAJZzZ

- Jag har ändrat min sommarjobbsperiod - till den första istället för den andra. Den andra var liksom mitt i juli = jag missar kiviksmarknad och beachfotbollen. Så det känns otroooligt bra! :D
(för er som inte vet så har jag ju fått kommunsommarjobb på Ålderdomshemmet här i Borrby hehe)
så ist för att jobba 4 juli - 22 juli så jobbar jag 13 juni - 1 juli!

- Spotify Premium - Bästa investeringen jag gjort i hela mitt liv! Kan inte tänka mig ett liv utan spotify i mobilen, va fan gjorde jag innan de liksom? Musik i sig är ju också en helfestlig grejjj!

- Min moped - Samma sak som ovan, va fan gjorde jag innan den? hur kunde jag leva? Nä den är ju som en helig gud som alltid finns där och tar en dit man vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Snart sommarlov - Trots att jag har lite ångest för att flasha mig på playan så längtar jag tills sommarlovet, när man får vara FRI. Finns ingen bättre känsla. Har ingenting planerat faktiskt och det känns också bra. är ju bara kiviks, beachfotbollen och sånt som händer runt om en, plus att min och alles göteborgsvisit SKA bli av fattar du de al?


- VÄDRET - (eller man stavar de kanske vädert?) jag tycker inte alls att VÄDfihisdjeT är fest. Det blåser och är jobbigt. Ibland är det fint och ibland är de kaoz, inte okej..

- Uttrycket "Slå klackarna i taket" får mig att vilja spy haha..

- Jag är av med mina älskade hörlurar och är tvungen att använda applehörlurarna = tortyr.

- Mitt stökiga rum. Tycker det är jobbigt att bo i det men den är ju ännu jobbigare att städa så jag befinner mig i ett litet dilemma.

- NU har nelly börjat få in en massa klänningar jag älskar, är nöjd med den jag har men känns lite jobbigt liksom..

- Jag är fattig ... :(

- Min garderob - luckorna går inte att stänga men har fan aldrig något att ha på mig :(

- Jag är inne på den sista tiden med min störda klass. När jag börjar gymnasiet är det ju ett steg närmare vuxenvärlden. jag vill inte bli vuxen, någonsin. tror inte någon fattar vilken ångest jag har över det faktiskt, tycker seriöst det är skitjobbigt, vill inte bli äldre :( tror dock att jag alltid kommer vara ganska omogen haha.


Lisa Sur-Tant?

Hehehehe nej, jag är ingen surtant. MEN jag har lagt in lite (vill egentligen inte kalla det för det men..) "regler" vid kommentarsfältet. Anledningen till det är att jag är ganska lättirriterad när det gäller sånt, kan inte ens förställa mig hur det är för de stora bloggarna, hade fått spel. Jag får ungefär 1 dryg kommentar om dagen, ibland kan det till och med komma upp i 5 stycken haha, och jag accepterar inte dom. Nån gång gör jag det bara för att. Jaja, uppskattar om ni läser dem kompiZar!

Idag är det tisdag!
Hade svenska, gjorde en fin bild till min saga som jag fick MVG på :) Kändes helt okej att sitta och rita en hel lektion faktiskt!
sen spanska, slapp skriftligt förhör så de va najs, såg mer på filmen.
Efter det hade vi en fin 3 timmars håla eftersom vi som inte skulle göra omprov i matte np behövde inte komma. Sen har vi ju redan en håla där så den blev lång och fin.
Ja & elle stack till ÖC och fläska. Ännu svinigare var vi som tog bussen till skolan för vi inte get gå hahaha.. satt i hänget där bla. daniel intruducerade ny musik för oss och vi hade allmänt mysigt med våra myslåtar.
Slapp alltså NO:n sen också för vi skulle träna på låten vi 9:or ska sjunga när vi gått ut på avslutningen, hade fest hehe!
Det var också en stor del av klassen som åkt hem idag för de inte pallade va i skolan (ovanligt för vår klass haha, dock var vi duktiga denna gången och stannade!)
så vi var 6 pers på idrotten sista lektionen + då ja den ickesvensktalande delen av klassen (7 pers men de va bara 6 idag). Så vi spelade volleyboll i de lagen, alltid skoj med volleeyyybollllllll!

Bussen hem halv 4, ut och röra på mig lite. Sprang ungefär en km men sen blev jag så sur på blåsten så jag gick istället. var duktig idag och hade mössa för att jag inte skulle få ont i öronen liksom men jag HATAR HATAR HATAR att springa i blåst. motvind och hårslingorna som yr runt = lisa får ångestpanik.

Hem och äta en smaskig kycklingsallad och äggmacka, pappa hade dock inte köpt tzatsiki så fick snabbt moppa mig ner och köpa.

Tog ett bad och nu sitter jag här och klockan är halv 9 redan. Jag som skulle se film och allt. Får se hur jag gör.

Ursäktar ett skittradet inlägg utan bilder och så men så blir det ibland.
haj

En bloggning såhär på eftermiddagen

Hejhej, här sitter jag i hänget ensam och vi slutade tio i 2. Hade allt varit som vanligt hade jag suttit på bussen hem men jag ska på informationsmöte kl 4 på österlengymnasiet om kommunsommarjobbet och sådär. Lite jobbigt att det är dryga busstider efter det kan ju jag känna.. Men jaja, denna dagen har väl varit ganska festlig, kan ju inte bli annat med särlingbästa <3 9E <3. Hade först mentor, men eftersom vi inte hade någon mentor idag så fick vi ha en egen i hänget. Helt okej kan ju jag känna. Efter det vankades det spanska, repeterade läxan och sen såg vi på en cp film. De dödade en människa och skar han i bitar för att sen ge han till hundarna. Kanske inte riktigt en sån typ av film som man ser Cecilia sitta hemma och titta på hahaha.. Sen va de SO, ja vad ska man säga. Jag och Elin är ju inte precis entusiastiska över vårt arbete om man säger så.. Sen bild, feZzZt med gänget som vanligt. Dock fattas Micki då hon är och steker i Turkiet.. Efter det lunch & sist engelska. Vi hade en rolig vikarie som prata svengelska och va helt cp. 9e+vikarie=nehh.. Vi "kollade" på film och sluta somsagt 10 i 2. När jag kommer hem då kvart i 6 typ så ska jag springa och sen äta och sedan består min kväll av spanskaplugg och ska även rita en bild till svenskan haha. Nej nu är de bara en timme och en kvart kvars väntan. Måns e festlig och ska också dit så jag blir inte helt alone. Inte världens roligaste inlägg de här kanske hehehehe, men så blir det när man bloggar från mobilen. Hejdå.

Om man inte skulle ta sig en tupplur till klockan kvart i 6?

Låter lockande i mina öron!
Bara jag som inte känner någon skillnad på om jag lägger mig klockan 12 eller om jag lägger mig halv 10? same shit, därför är det ju lika bra att lägga sig sent :)
Dock är det helt varmt på mitt rum, somnar nog endå.
Är en helt vanlig skolvecka kvar, den ENDA vanliga skolveckan innan vi står där den 10:e juni.
Nehhhh, godernatter!

Ser ni mina rubriker rätt?

En sak jag reflekterat över är om ni ser texten på mina rubriker rätt,
för om ni inte gör det är det ju urfult haha..


Såhär ska den alltså INTE se ut:


Såhär SKA den se ut:


För när jag förhandsgranskar ett inlägg så är den så tjock och ful, men när jag sedan går in på min blogg är den smal och ser mer "handskriven" ut, precis som den ska.


Så till the question:
SER NI DEN RÄTT ELLER INTE?
TACKSAM FÖR SVARRRRRRRRRR.


Who's gonna save the world tonight?


Braa låt och gryym video! Vovvisar är bäst, så är det bara.
loveit.

(glöm inte kolla i HD)

I survived the vandring, and the undergång av the earth

jag skrev precis ett jättelångt inlägg. fan. fan. allt gick bort. fan. fan. arg. arg.
& jag vägrar skriva om det!!


Skriver en kort sammanfattning: vandring dådå i vildmarken med niorna i mitten, vi var typ nånstans väldigt långt ut i skogen i brösarpstrakterna. vi lagade mat, umgicks och hade allmänt trevligt! natten var kanske inte den bästa kände jag, obekvämt, iskallt och jobbigt. usch nej!
vandringarna var inte särskilt skoj heller, lärarna sa att första var typ 4 km, men den måste minst ha varit 7 km, och den hem sa dom 2 km men den måste minst ha varit 5 km. härliga backar och smala stigar va de också med 8 kg packning på ryggen. fysatan!
vi tog bussen hem från nån stans mitt i ingenstans igår, fest på bussen (vi hade 2 bussar och av någon anledning skulle typ alla på den ena så vi var ganska få på vår=feZzzZt) märktes att jag & amme nog inte var riktigt hundra... dock på ög sen och fick ett anfall, upp i hänget och slagga till halv 4 (vi var korkade och missade den tidiga) .
Men man kan väl säga att generellt sätt har vi haft riktigt trevligt endå, och att jag kommer verkligen sakna dem flesta sen när vi slutat! ♥

hem & dö, orkade inte duscha eller något men det fick jag göra efter en timmes dödhet.
alle kom en stund senare, vi fläskade och låg döda i min säng. jag var ju inte världens piggaste och tur som det var, inte hon heller. vi gick och la oss vid 11-halv 12.
vaknade halv 11, åt chips, kladdkaka och drack läsk till frulle, hehe.. är de fest så är det. vi träffas ju trots allt inte lika ofta längre och då får man ju ta vara på festen.
.. hon moppade sig hem vid halv ett och jag tänker inte gå så djupt in på vad jag gjort sen eftersom jag inte gjort något. jag och birre har dampat loss, han har dragit mig längs golvet, jag har skrikit en massa mansvrål och han har klint in sitt ansikte med senap, vi har även ringt till pizzerian och beställt grävlingpizza. en helt vanlig kväll helt enkelt. (dom hade dock inte det så det blev kebabpizza istället)

jag har också överlevt undergången vid 19.00 med al i luren, men vi får se inatt mellan 3-5 om vi är döda då.

ja detta blev ju inte direkt någon kort sammanfattning, skrev nästan lika långt som jag gjorde innan haha..

nu ska jag se på film, hejdå


Bild snodd från Josefine Nilssons facebook! det är en del av vår fina grupp 3 ni ser. alla blev indelade i en grupp och vi fick sedan bestämda sysslor som vi skulle genomföra och sånt bajs. här va de dock en behagligare väg än vad som väntade....

Vilse i skogen vandrar dem omkring

haallåååå (eko eko eko eko) haha, nej men här va ju lite tomt.
jag har inte alls haft tid, har dock gjort lite småpill med designen, gjort en linje under rubriken, ändrat tillbaka den till 1000px eftersom det ser helt cp ut att den är så bred på bärbara datorer (japp, gjorde det för just er), man ser liksom inte bakgrunden. Gjorde dock lite ont i hjärtat eftersom jag tycker om att ha en bred meny, men fick göra den mindre nu :/ jaja, sen har jag gjort en ny header, tyckte bättre om denna. haha har typ gjort 544534 olika headers nu på sista tiden, men ni har bara fått se 2 och de ska ni va glada över för de andra har varit gräsliga haha..

Imorgon kommer jag dö, för vi 9:or i mitten (9B, 9G & ♥9E♥) ska ut på vandring i Brösarp..
Har åååångest, ska bli hemskt. Kommer säkert pisseregna också bara för att jag inte äger några regnkläder. mehemehemehe. hoppas dock att jag soffe, elle & emmsan kommer ha fest i vårt tält!


Tyckte denna låten passade ganska bra! (Haha märker att jag börjar bli trött för jag sitter och gapflabbar till videon, liksom vafan gör naken janne egentligen? och när han äter älgbajs och spyr hahaha)

MEN JAG HÖR RÄVENS GLADA SKRATT, RÄVEN KOMMER DRÄPA MIG INATT!


hahahahahahahaha...

Tell me waaaiiiiiiiii........


.... I'm not from Scotland? :(
Jag vill också ha en sån underbar dialekt!
En annan sak som suger är att de ska spela på siesta festivalen
i Hässlehom som är 2-4:e juni.
De ska befinna sig i samma land, tillochmed i lilla skåne 114 km härifrån,
1 h & 44 min's bilresa.
OCH JAG KOMMER INTE FÅ SE DOM!
ÅKA TÅG DIT ENSAM & SE DOM SEN ÅKA HEM IGEN HAHA?
nej, men fyfan vad jag är ledsen :(
Det kunde väl iallfall varit i malmö?
life sucks.

Hej jag skriver nog sen nu ska jag försöka göra klart engelska arbetet eftersom det ska vara inlämnat senast idag 00.00.

Det finns en morgondag också..

Jag längtar tills imorgon bitti när jag ska äta frukost för min mage ligger här & kurrar. Dock lär jag väl inte lika sugen på frulle då :( det är ju så jobbigt att göra.. för ett tag sen hade jag inga problem med det men har nu insett att det är ju 100000 ggr festligare att sova den stunden istället? Nä, Godnatt peepz!

I am the best and I'm all you need!

Jag hade ju glömt ta bort lösenordet från bloggen haha,
trodde att jag gjort det så jag skrev två inlägg  men ack så fel man kan ha!

Jag ska snacka lite hade jag tänkt, om min helg och vad jag gör i sånna här tider!
Varnar redan nu för långt inlägg!

Fredag: Gick i skolan som vanligt. Bakade sinnes goda frallor när jag kom hem! blev ingen lång kväll för mig inte då jag somnade ~halv 11~11~ haha, gött!

Lördag: Steg upp vid 10, sen fotade jag och sånt för jag äntligen skulle ta tag i min design men det var inte till någon större nytta eftersom jag var trött och hade gigantiska påsar under ögonen & fettigt hår hahaha. iallafall så jag redigerade jag och sånt i några timmar (även det då till ingen nytta).
Halv 2 duschade jag & kl. 2 körde jag, birre och fader jan till köpingebro och kollade på bilar/cruisingen eftersom vi skulle missa den sen på kvällen. vi åt korv och kollade på bilar tills vi fick syn på en väldigt speciell person som vi sedan förföljde en halvtimme typ! vet ni vem det var? Det var Per-Johan från Bonde Söker fru, ni vet han som vann Ann Katrins hjärta men aldrig fick komma till haha! Vi höll på och dö. Tog ett tag dock innan jag fick pappa övertalad eftersom han tyckte att han såg större ud i hoed men efter att vi hörde hans sepperöst var vi alla övertygade haha!
han var foll och gick runt med typ 20 åringar haha..

 

När vi var hemma lite senare så satt jag vid datorn och birre stack på ferre och mina päron likaså kl 6.

Då var det askalas som gällde här hemma! Jag tog ut högtalarna i köket och spelade musik på högsta volym medans jag lagade mat. såhär fin maträtt gjorde jag:

Svettig bild haha.. Gott var det men dock åt jag inte så mycket av den för jag inte var speciellt hungrig men Kitty och Jörgen fick varsin del!


Jag satte istället igång med kladdkaksbakandeeeee! JÄKLARRR VAD BRA DEN BLEV! Hade gärna visat en bild men det såg inte speciellt trevligt ut haha och jag hittade inget bra ljus, (mat+blixtbild=fyfan). Jag hade sedan chokladpudding och jordgubbar ovanpå så det skulle bli extra smasKKkKKkkkK...

Nej men honestly, den var den GODASTE kladdkakan jag nånsin ätit. den blev perfekt, bättre än frödinges, ekströms, icas, you name it. Dock var det säkert en once in a lifetime experience :/

Jag snabbade mig med att få den klar till kl 8 för då var det ju eurovision! -trodde jag. Det visade ju sig att skiten inte började förräns 9 hahaha, så jag var rastlös en timme.

Men ja sedan spenderade jag kvällen framför TV:n med en katt i stolen/fåtöljen brevid och en vovve på mattan under, och en tredjedels kladdkaka i magen haha (dååå var man helt plötsligt hungrig haha).

Det var ju super kul att det gick så bra för Eric! Jag var ju en av dom som var nära på att begå självmord när han vann men jag får ju erkänna att han var grym! Jag tar tillbaka allt ont jag sagt om honom hehe ! Helt sinnes vad folk var vilda på twitter också! :o Jaja det var ju skitkul iallfall att vi blev 3:a (lite surt där bara att vi föll ner från andraplatsen den sista röstningen..).

Jag gick och la mig vid 1 sen kanske.

 

Söndag: Vaknade vid 11 & segade till 12. Av någon anledning kommer jag inte ihåg vad jag gjorde denna dag? Kommer iallafall ihåg att Sverige förlorade finalen, men endå bra att komma 2:a!

Jag blev iallafall en stolt fjärdedels finne! :D

 

Måndag: Hade seppeont i huvet i morse så stannade hemma. Har inte gjort något vettigt alls får jag meddela.

 

Innan det är dags att avrunda vill jag bara tillägga att jag har drömt jätteroliga drömmar denna helgen haha, allt från att Alfred Nilsson Thorell var med i Eurovision och till att vi hade hemkunskapslektion i vårt kök och en hel bunte annat!

 

Det var ju satan vad jag skrev haha.

nu ska jag fortsätta lyssna på Twin Atlantic och läsa i min bok lite för att sedan checka BB.


I set my body on fire so I can be free

Okej, I'VE GOT ANOTHER CONFESSION TO MAKE, - I'm in love,

I förrigår när jag tittade på dom "nyheterna" på spotify hittade jag Twin Atlantic's nya skiva.
Sen var jag minst sagt fastspikad på playknappen.Bilder från deras video "Edit me" här nedan.


Jag blir som en knäsvag fjortistjaj mellan 00.35-00.42 kjsd....Albumet heter "Free" och ser ut såhär:

finns faktiskt inte en enda av de 13 låtar jag inte tycker om!A change for..nothing?

Haha hej, har haft bloggen stängd nu ett tag för jag fixat med designen.
är lisa nöjd? - nej det är hon inte.
bryr hon sig längre? -nej det gör hon inte.

Ni är ju inte särskilt pratglada ni mina kära läsare haha, så även om jag hade haft en gås eller en sengångare som header och senapsgul bakgrund så tror jag inte så många hade reflekterat över det.

nu ska jag äta hejdå

Dag 8: Två vinterbilder.Desperate for change.

Jag vill göra en ny design. Hehe.
Frågan är bara, hur ska den se ut?
Den ska vara svart & vit. Det vet jag iallfall!


Favorite Songs.

♥ Our own way  - Klaas

♥ Favorite girl - The Icarus Account

♥ Yellow shirt - The Icarus Account

♥ The Ballad of Mona Lisa - Panic! At the disco

♥ Fifteen minutes old - Snow Patrol

♥ Like a Knife - Secondhand Serenade

♥ Private party - Vanessa Falk

♥ Om sanningen ska fram - Eric Amarillo

♥ Love comes around - Eric Chase

♥ Bloodbuzz Ohio - The National

♥ No one's gonna love you - Cee-Loo Green

♥ Little miss obvious (Acoustic) - Her bright skies

♥ Fire - Jay Sean

♥ Pickup truck - Kings of Leon

♥ Back down south - Kings of Leon


Detta är mina favorit låtar i just detta ögonblick. Gamla som nya!
Tycker om när man hittar lite äldre låtar och börjar lyssna på dom igen! :)


M o v i e s .

Det var ju sjukt längesedan jag la upp ett inlägg med filmer,
så kan kanske ta och göra ett nu :)

Får kolla igenom min mappar och se vilka jag sett under de senaste månaderna haha, tur jag har en mapp med filmer jag har sett & inte sett så det blir lite enklare!
Jag kommer inte sitta och va dryg genom att skriva om varje film men jag kan säga såhär:

Mina favoriter av dessa 12: I am number four & August rush. Speciellt August Rush, otroligt fin film!
Rekommenderar INTE: Himlen är oskyldigt blå & Winter's Bone. Båda dom halkar in på min världens sämsta filmer-lista. Inte för att jag har en sån, men om jag hade hade dom knipit varsin plats! :)
Se inte om du är trött: The Butterfly Effect & The Machinist. Båda filmerna är grymt bra, men mitt råd är verkligen titta inte på dom om du är trött eftersom det är viktigt att man hänger med och tänker en del själv. Man får liksom läsa mellan raderna, -eller mellan replikerna man kanske ska säga hehe. Men somsagt riktigt bra filmer!

Sen är resten bara att se och bilda era egna uppfattningar om! :)

Sen har jag en sak som jag tycker är värd att nämnas i denna bloggelogge:
Christian Bale. Han har halkat in på min favvo-skådespelare lista, inte för att jag har en sån, men om jag hade hade han knipit en plats! (haha)
Nej men jag tycker han är grymmmm, och snyyygggg. Fast det känner jag att inte alla tjajor kommer hålla med om haha.
Av filmerna ovan spelar han alltså huvudrollen i The Machinist och är en av dom i The Fighter (där han är sjukt snygg).

Snacka om att killen har pendlat i vikt asså, HELT SJUKT! (och nej jag tycker självklart inte att har är snygg i the machinist! riktigt rälig)


Nu tänker jag inte trycka i er mer information.
hejdå

How do you rate the morning sun?


Den rubriken har jag användt förr, men den passade ju lite bättre nu eftersom just dessa två smygråttssvettiga bilder är tagna i the morningsun som sken igenom mina gardiner vilket gjorde att det ser ut som jag är en alien/har en hudsjukdom. coolt!

Hejhej, nu har jag slängt ihop en ny liten header. Trivs bättre med denna än den förra! :)
Jag har inte alls tid att sitta här faktiskt för jag borde studera -.-
Sen blir det Eurovision och sist men inte minst senngeeennnnn ♥

A N S W E R .

 

 


SANNA: Tacktack! När jag redigerar bilder och fixar till dom så använder jag alltid picnik och har alltid gjort haha. Tycker det funkar hur bra som helst och man kan faktiskt göra mer än vad man tror :)

Men när jag gör header eller nåt sånt där jag ska "kasta" om bilder eller göra kollage så använder jag picasa. det är ett program man laddar ner och har ett "samarbete" med picnik typ, så om jag gjort ett kollage tex. så kan jag direkt gå till picnik och redigera och så :)

ANONYM: Min fina tröja har jag köpt på bikbok och kommer faktiskt inte ihåg vad den kosta, men tror inte det var mer än 300:- iallfall! :)

Om sanningen ska fram.

hej.
vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt.
jag fick min skolavslutningsklänning igår och den var bra så då var det fixat.
nu är det jeans jacka & bruna-läderrems-kilklackar kvar.

idag var det np matte, & även sista nationella! eller det är ett muntligt kvar i matten också men jaja. gick inget vidare kan jag också tillägga .. :p
slutade 13.10, ner på ÖC och fika med emmsan och elle :)
hem med bussen 14.20, satt vid datorn för att sen dra ut och sola.
haha jag har verkligen inte alls fått nån färg? minst 2 h i går  och de idag med :(
jaja, får försöka springa ut så fort det är sol. vill iiiiiiiiiinte va blek på skolavslutningen.

trots att jag fick en dryg huvudvärk hoppade jag i djympadodjorna och sprang en 3 km:re.
hem & ejda och sen sitta vid datorn tills mamma kom hem sen gick vi en promenix med koiran som för övrigt var skit dryg och skulle i varenda sjö & bäck som vi passerade -.-
hem & duscha och nu sitter jag här. klockan är 20.14 och jag har inte ens tittat på engelska möget eller svenska  möget. vill verkligen iiiiiiiiiiinte.. lär troligen inte göra något idag förutom att försöka läsa ut min bok. det är uppskjutningsmetoden som gäller i min värld..

imorgon är det sinnesdrygsdagen. lektioner från 08.10 till 15.20. inte en enda kul lektion heller, bara en massa NO och sånt tradet.

när fredagen är slut så är det helg förresten. & min helg ska bli så jävla fest!!
know why? för jag ska verkligen inte göra någonting alllss ♥ det är cruising på lördag som jag hade sett fram emot, men eftersom mina päron ska på ferre så kan vi inte köra med festbilen. får checka eurovision istället och ha det askalas. har jag tur så är björn hos josse och vet ni vad det innebär?
♥ JAG FÅR VARA ENSAM HEMMA ♥ fyfan vad det hade varit skönttttttt.

nä nu blev det ju en del text. ska vara ännu tråkigare och inte lägga in nån bild alls.
jag är nog ett dåligt exempel på en bloggare. skriver långa meningslösa texter och inga bilder haha.

nu får jag ge mig, hejdå

S P R I N G .


Haha, bilderna blir ju helt kaos när man lägger in dom här?
Jag gillar vädert gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanska mycket!


Dag 7: En gammal bild.


Bild sen klassresan i 6:an! finisar haha! ..vafan hade jag på mig haha?

Tradet trött.

Hej era smygar kråkor. Jag ligger just nu i min festliga säng med iffen i högsta hugg. Skulle bara vilja säga godnatt och att min helg har varit ganska busy & att jag är lika trött nu som jag är efter en skolvecka.. Jaja, så är det ibland, jag kan inte alltid förvänta mig att jag ska få lov att relaxa loss varje helg fastän det ligger mig varmt om hjärtat. Ne, nu gidorrrr jag ente mer. Har en tradet svettig vecka framför mig.. En liten skolavslutning hade suttit fint nu! Sweet dreamzzzZzZzz..

Kitty's födelsedag! ♥

Idag fyller min lilla lillstrumpa 6 år!
Hon börjar bli stor :/ men hon kommer alltid vara min lillasyster som jag älskar något så otroligt ♥

Världens bästa, ♥

Give a little bit

Haj. Idag är det torsdag, känns väl kul eftersom att det är fredag imorgon.
Idag har jag varit jätteduktig och gjort två prov. Började med matte nationella på morgonen. Jätteroligt var det!!!! (bättre nu agge????) Nej.. man kunde få 18 totalt och jag fick 13 --> 5 fel. Kanske inte världens bästa men kunde varit värre. Den andra delen gick åt skogen haha.. fick rätt på den första iallafall :p så då har jag 14 p totalt vilket innebär att jag måste få minst 8 p på den andra delen på onsdag för att få godkänt & man kan samla ihop 30 där som mest. Jaojao, vi får la se rå.
Fysik prov vankades det också idag. Det gick myyyyyyycket illa. Vet redan ett par fel, & eftersom ola har sånt seppe rätteri tror jag inte att jag blir godkänd på vissa delar. Kul.

Nog om det, när denna dag var slut och man var hemma kl 4 så vankades det tur till ystad halv 5. Gick på öb, hämtade sedan ett par örhänge som jag glömt hos alle. sen det bästa av allt - det festades på Donk ♥ Smaskelismasksmask hehe.. jaja, sen till det som vi var där pga. --> informationsmöte på österport. Vi som valt csi gick med till "vår" hemvist och så snackade lärarna lite där. Känns fortfarande bra & jag har inte ångrat mig alls över mitt val :) fick ju även se några av de som ska gå i klassen & som felle sa - Som vi ska ta studenten med. Känns läskigt att tänka så! Dock var vi 14 pers där & vi skulle va typ 27 sen så det känns skoj, hade inte alls trott att så många sökt csi :) jaja det blir spännande.

Dock känns det helt sinnessjukt asså.. Känns som det var igår vi hade komma-sammandag inför 7:an, & man fick träffa alla i klassen. Blev så grymt missnöjd hahaha, men nu har jag världens bästa klass! Cp och annorlunda - precis som det ska va :)

Nu ska jag inte sitta här och skriva en hel bibel utan läsa lite spanska. Blir troligen skriftligt förhör imorgon. Skojjjjjjjjj...

kastar in en gammal bild i repris också bara för att liksom.Haj.


Jag suger på att koncentrera mig.

Rubriken säger det mesta faktiskt haha. Jag har suttit nu nån timme och försökt plugga fysik men det är ju omöjligt! Jag orkar inte & vill inte.. Någon spanska blir det inte idag kan jag säga. Matten orkar jag inte ens tänka på. Halv 9 är klockan nu. Vill lägga mig tidigt.
Kan också tillägga att det varit sisådär med min motion denna vecka. Har inte alls varit sugen på det hehe. Någon imorgon blir det inte heller eftersom det är csi möte på öp klockan 6 och det är slut halv 8 --> hemma 8 & då blir det spanska. Någon i helgen hinner jag inte heller med. På fredag kväll kanske haha? Kan säga redan nu att det inte kommer hända ;ppPppP
Jaha ja, vad ska jag göra nu? Jo läsa igenom fysikanteckningarna nånna gånger till sen känner jag att det räcker. Orkar inte meeeeerrr.. och matten får vi se hur vi gör med.

wooowwww vilket roligt inlägg, tvärt emot min statistik som faktiskt är ganska rolig :D
får säga välkommen till alla er nya som hittat hit till min meningslösa blogg! ♥ 

Come as you are, as yo were, as I want you to be.


- tattoologist.

Haj. Jag är tröööttt.
Idag har har gått i skolan. Det var sådär.
Först elevens val - gjorde raggmunkar.
Svenska - Ja & elin skulle egntligen redovisa men allt fucka så vi kunde inte öppna power pointet. Fick istället sitta hela lektionen och lyssna på när andra redovisa, inte allt för ansträngande.
Musik - chillade och spela lite girre. jeppe är lite rälig som tror att jag ska spela solo på skolavslutningen +o(
lunch
so - kaos. räliga arbete

slutade 13.10, bussen hem kvart i 2. tråkigaste bussresan på länge, inga hörlurar, inget armstöd att ha benen på etc..etc..etc..
sen började det då regna, dock lyckades jag komma hem innan det. hungrig som ett svin var jag och klämde i mig lite smask (haha fy fan vad det lät rälet).
satt vid datorn & nu är klockan strax halv 6 & jag hade tänkt duscha så jag har det gjort.
har en helveteskväll framför mig med fysik, spanska & ska även kolla i matteboken inför nationella imorgon.

btw så hade vi spexfoto igår ju! jag blev något så B som en nörd men tyckte jag lyckades ganska bra med att vara ful som stryk. kul att 90% av alla faktiskt hade klätt ut sig också, sen är det kanske lite synd att inte vissa fattar att det var spexfoto- & inte sexfoto hehe.. är också lite orolig över vårt klassfoto, eftersom vi hade en stor flagga bakom oss som förhoppningsvis inte tryckarna lägger märkte till dess budskap..

Min kära broder karl fyllde också år igår, hela 26 bast. sicken gubbe haha, gratttttiis igen iaf! ♥

jaja, nu ska jag gå och duscha som sagt. haj!

Lite Ändring.

Hejhej, har ändrat lite här höööö..............................................................
Den andra var betydligt snyggare men var så trött på den så jag hade kunnat spy..
Är sjukt trött idag, har ju suttit och pillat med detta nu nästan sen jag kom hem från skolan haha. Finns inget värre än at göra header, får typ göra om den 1999900999 ggr för jag blir aldrig nöjd.
Jaja, nu ska jag hoppa ner i fysikboken någon minut- starkt emot min vilja! :(

A DAY TO REMEMBER.


- You had me at hello.- If it means a lot to you.


- All i want.


- It's complicated.


- All signs point at lauderdale.


HEHE HAHA.Haha vilken tabbe! jag är inte så jäääätte insatt i dehära med hans död och så, det är ju en grymt stor händelse endå! dock trodde ju jag att han redan var död hehe.. men jag tycker väl att de va bra att han dog och känner ingen medkänsla med honom. det är väl rätt att amerikanarna firar, så känner jag det punkt slut. fast sen, tror ni detta kommer få följder? några av hans folk kanske kommer hämnas? who knows.

DAG 6: SVARTVITA SJÄLVPORTRÄTT.
GHD MIDNIGHT GIFT COLLECTION.
Glaaaaaddd tjej! 2000:- riksdaler gick kalaset på men det var det värt, känns helt okej att jag har likadan plattång som Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Victoria Beckham & en helt bunte kändisbruttor & rekomenderas av alla stylister & att den officiellt är världens bästa plattång helt enkelt! dock blir den ju alltid listad efter GA.MA pga priset då GA.MA också är jättebra men till ett billigare pris :) Så om ni ska köpa ny och inte vill betala så mycket (den ligger bara på 500-1000 kr) så kör definitivt på den kjsd! :) men om man vill skämma bort sig lite så köp ghd ;) jag lär inte ångra mig iallfall haha :D

Har redan provat den & den är jätte bra, blir varm på 10 sek och behåller värmen hela tiden. Om den varit inaktiv i 30 minuter stängs den av, vilket är heelt perfa för mig eftersom jag lätt glömmer att stänga av den hehe.. :s fick superfina saker till också! (liksom kändes lönt att bara köpa plattången för 1949:- när man kunde få allt detta för 1999:- haha?) lockar går jättebra att göra med den trots att jag inte har tekninken inne haha, får träna! ;)


NU KÄNNER JAG MIG LITEN, AH DE GÖR JAG..


Tryck på bilden så får se er ett satans jävla skratt hahahahahaha.... typ dööör!!
(man kunde liksom inte bädda in klippet)


A N S W E R .(för det första så har jag redan tagit ut den och hålet växte igen efter en halvtimme för er som inte vet)
Hmm.. har ganska svårt för att tro att din såg ut exakt som min & att huden helt plötsligt bara "trollats fram" & den hoppat tillbaka till sitt första läge då kroppen egentligen inte vill ha något främmande i sig & och allt såg ut som vanligt igen. jag googlade på det mycket innan, för jag tyckte det var jättejobbigt och ville verkligen inte ta ut den, men vet att det var det ända rätta eftersom det hade hänt många och de hade gjort samma sak. Huden var i dåligt skick, helt torr och röd & den kunde liksom inte bara bli bättre sådär. Så njaaa du.. 

När vi endå är inne på det så tycker jag fortfarande det är jättejobbigt :( jag har ju liksom accepterat det och det är bara att gå vidare, men varje gång jag känner utanpå tröjan eller bara kollar så är den inte där. Det är bara en vanlig mage med ett hål i. Ett tomt hål som en gång täckes av ett silvrigt fint litet smycke.
Hela mitt liv, enda sen jag var liten har jag velat pierca naveln & hade absolut INGA tanker överhuvudtaget att detta kunde hända! Egentligen är det helt sinnes att man kan sakna en 1 cm järnstav så mycket, som man bara haft i 3 månader av sitt 15 åriga liv haha.. men ja, det är som sagt inget att göra vid det & jag har redan börjat vänja mig en del vid att den inte är där. men saknar den gör jag, som satan :(


nu ska jag faktiskt lägga mig, klockan börjar närma sig 00.00 slaget och det är skola imorgon.

godnatt!

WOULD IT BE OKEY IF I TAKE YOUR BREATH AWAY?

Hajsvaj renjöringsspraj.
Kan berätta om min helg,
min moppetur till Al gick strålande. Blev inte ens trött på det utan tyckte det var skoj! Trivdes dock som bäst när jag körde på cyckelbanan & väggrenen i sandskogen för då hade jag ju liksom min alldeles egna väg haha ;)
Iallfall, ja & Al snackade, sen var vi döda tills vi insåg att klockan var gaanska mycket och att det nog var dags att göra kvällsmat hehe, så vi klämde i oss lite spaghetti & köttfärssås. sen dog vi men sen kom alle med den strålande idén att vi kunde ut och köra kickboard! något vi sen skulle ångra men iallfall så åkte vi rundor och hade jätteskoj och kände oss som 8 åringar igen, tilllsssss.... jag upptäckte att mitt hjul hade gått ipaj :( vi tog det dock som män och försökte laga det med tuggummi. dock var vi nära nickeT så vi stack dit och fick lite redskap och satte igång med lagandet som var förgäves då vi misslyckades. jaja, jag fick iallfall träffa nickeT och se vad han var för en typ och Al har mitt godkännande ;)
Vi fick gå hem dådå och somnade ett par timmar senare.
På morgonen klämde vi i oss frulle och degade tills typ kvart i 1 då det vankades hemfärd för min del.
Hemma 50 minuter senare efter en jävla motvind.. körde i typ i 35-40 hela vägen och man kände riktigt hur den kämpade :( men över lag gick det ju bra somsagt och lär nog göra det en del gånger :)
Nu var det lördag & valborg. inga festligheter för mig inte, va hemma och titta på film och hade allmänt trevligt med pizza & paj med fader & björn. Släckte lampan vid 1 ungefär.
Idag vaknade jag halv 1 ensam i päronens säng, skööööönt som attan. låg på helt fel håll och var helt utsträckt haha :) upp kränga frukost, såg en till film som gick på TV & halv sov lite till. sen tvingade jag mig till stranden för jag hade tänkt motionera. var bland det plågsammaste jag gjort, sprang kanske 1 km sammanlagt för det var så hemskt, pga:
  • Jag fick håll.
  • Jag var helt död i hela kroppen och ville egentligen bara sova.
  • Det blåste som ett svin.
  • Det kändes som om mina örons alla inre delar blödde och skrek, inte av kyla utan det blir alltid så när det blåser.
  • Det var bara så satans tradet och jag hade ingen som helst motivation.
Så jag gick tillbaka till hemvärnsgården och gjorde lite styrka sen begav jag mig till mitt älskade hem och åt bakelse och hällde i mig mjölk. sen duchen & nu har jag suttit här i nån timme.
Pappa e & handlar & jag ska hjälpa till att göra pannkaksrulle.
ikväll blir det BB och bara vara död (fattar inte varför jag är så trött haha? fast det är ganska skönt att va trött)
fast vet ni vad som mer händer ikväll? MIN MAMMA KOMMER HEM :)
cred till er som palla läsa, känner inte att jag har några bilder heller som kan liva upp det.RSS 2.0