Sometimes I get so wierd, I even freak myself out.


randöm bild.


Hejhejhejheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Idag är det fredag, guutttt!
Eftersom jag inte har något bättre för mig kan jag berätta om dagen.

Började med mentor tid, inte något speciellt där.
Sedan svenska, fortsatte med nationella muntliga. dvs. lika tråkig lektion som i resten av veckan. Står fortranade fast vid att ALLT jag räckt upp och sagt har varit fel haha, trots att Bibbi sa att det inte alls är så. det är så haha.
Efter det kom den fruktade lektionen -bad. Hade ångest för piercingen, men bestämde mig för att skita i om det läckte in, kan ju inte missa fler lektioner nu. Iallafall så höll mig supertejpning (!), och jag och Micki simmade hela 25 längder klädsim på 20 minuterstestet. duktiga tjejer.
I omklädningsrummet fick vi ett rykte om att spanskan var inställd, vi blev head over heals men det övergick sedan till att vi blev lite kritiska om vi skulle tro på det. iallfall så gick vi och kolla på expiditionen och det var saaant! Vi som skulle ha prov och allt :D så det återstod bara matte sen slutade vi 11.50. kom på den briljanta idén att ringa pappa eftersom han slutade typ då så han kunde ju hämta mig ist för att vänta på bussen en timme.
& snäll som han är gjorde han det. Vi köpte bullar sen handla på klockis. Hem och äta och baka toblerone cheesecake! Hoppas nu den blir smaskismaskkkkk! Lång tid tar den bara.. ugnen 45 minuter & sen kylen i 5 timmar hahahaha...nu är det dock bara 2 kvarrr!

ikväll är min broder karlos på besök, och blir bara chilledill.
ha de bra!


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0