Sommarlov!

hej kör en snabb uppdatering så ni vet vad jag sysslar med nuförtiden.

fredag: Skolavslutning. Var stressigt med alla blommor och sådär och allting slutade i gråtpanik-attack. Ville verkligen inte sluta :( Men nu är det ju förfan SOMMARLOV! Det är ju det man lever för!
Efteråt körde jag, mamma, pappa & björn till Ingelsta Kalkon och åt. Sen till Norrmans och köpte fika. Hem och senare körde vi till boan och köpte pool till Kitty :)
Kvart över 7 tog jag bussen till shamn och träffade Micki i brunnsparken och sen kollade vi på när Måns och hans band spelade. De var riiiktigt duktiga! :)
Hennes fader hämtade oss sedan och hämtade även upp Elin och vi begav oss till Jessica på fest. Var kanske inte riktigt dem människorna vi brukar umgås med om man säger så men vi hade faktiskt inget annat för oss. Jag & elin spatserade väl hem till henne runt 12 och sen hämtade pappa mig och jag somnade vid 1 efter en händelserik dag.
Haha när blundebilden togs var jag helt oberörd och den andra är efter att jag bölat loss i hänget och kramat alla hejdå :(
såklart måste man åka linbana när man är där hahaMina gåvor, fick fina blommor av snela kompizar & orkidén av mammis och även en slant för jag hade duktiga betyg tyckte hon haha. Dem var väl helt okej.Lördag: Vaknade runt 10, åt frulle och duscha. Kvart över 1 tog jag bussen till Allehgörl i Ystad och vid halv 6 befann vi oss sedan som kaffe serverare och sopkastare större delen av kvällen haha, hur trevligt som helt faktiskt :) Fick vars 300 också vilket var skoj för man är kanske inte så jätterik hehe :/
Åkte hem vid halv 12 och somnade runt 1.

Idag: Gick upp vid halv 8 ch duschade och fixade oss. Vid halv 10 åkte vi till Borrby för Al skulle ju konfirmera sig och anneh mobbeh likaså. Amalia hängde ju också med så jag hade någon att skratta på olämpliga ställen med i kyrkan. Hon följde också med till anneh sen och hade kalas! vi åkte hem vid halv 6.

nu är jag trött på att skriva haha, kommer ett inlägg efter här med en massa konfirmations bilder!

Synpunkter
Postat av: Elina

fina bilder!

va fick du för betyg..? :p

2011-06-13 @ 18:48:21OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0