One day too late

Hallihallå!
Då ska vi se vad som hänt sen jag sist skrev.
Torsdag: Vaknade väl som vanligt, gick ut och stekte med olivolja och hela köret haha, blev ingen större skillnad dock.. :/ Chillade och sånt festligt och sen blev det en rekordsnabb fixning för min del, har ALDRIG varit så grym i hela mitt liv! Jag duschade, funderade vad jag skulle ha på mig, tog på mig det jag kommit fram till, borstade håret, och körde till IP på 15 MINUTER! Där befann sig sedan kajsa kajan och sen fellegörl. Vi moppade oss till hhög och kollade på damernas match, de va alltså hammenhög - skillinge och skillinge tog hem vinsten ganska säkert.
Hemma vid 6 och då åt jag maud och senare kom en fräck människa vid namn Annabel och lekte med mig resten av kvällen! ♥
Fredag: Alarmet ringde vid 9, in i duschen, äta frulle framför bolibompa och sen klädde jag på mig och sånt tradet. Vid 12 kom mamma hem och vid 1 körde vi till Nova Lund och gick där några timmar. Mitt mål var alltså någon form av svarta skor och en djansare (intern benämning på jeansjacka) och jag lyckades med båda två. Det var ju en speciell djansare som jag tycker om på hm men den finns ju ingenstans men jag hittade en på VILA. Mörkare än vad jag egentligen ville och så men den fick duga! Skorna hittade jag på skopunkten och de är ganska diskreta och normala. Skulle egentligen köpa ett par ballerina men det kändes ju så himla tradet. Förutom detta då så köpte jag ringar, underkläder och 3 linnen som ni ser nedan.
carlings 179 - gina tricot 99 - gina tricot 99

Shoppade alltså inte loss som ett svin då vi shoppade för en vecka sedan också!
Vi var hemma vid tjugo i 7 och jag fick hotta av mig min fina sommarklänning jag gått runt i hela dagen och dra på mig jeans och linnet till vänster.
Amme och jag moppade oss sedan till våran kära kamrat otto och va hos han alldeles för länge.. Vi hade iallfall jättefeZt men vi hade ju sagt att vi kunde dra oss hem vid 12 typ, men ni tror inte vi gör om vår tabbe igen? vi stannar till halv 5! jävla mongolider haha.. frös som en röv hela vägen hem sen.
Idag: Gick upp kvart i 2 och åt frukost, sen solat lite och klockan är just nu kvart i 7 och jag ska äta middaggg och det ska bli gottttt för jag är hungrig som ett svin. Blir grillat tillochmed!
hejdåee!


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0