Om man ändå hade levt då ...


mucho amor.

hmm, okej, tänkte bara ta lite kort vad jag gjort utanför jobbet sista tiden.
Fredags: Var hos amme, svinade oss och låg som säckar framför TV:n
Lördags: Jag & amme moppade oss till Hannas och det blev grillning och sånt kuel hos Otto med en del av underbara 9E! ♥
Var hemma kvart i 3, så man kan väl säga att vi gjorde det igen.. men ja vi hade iaf jeteskoj :)
Söndags: Körde till Kristianstad kl 11 med familjen, festa på biltema och jag fick med mig en tvättsvamp och någon feZtlig skrapa som jag tyckte var rolig. vet ej vad den är till för haha. sen blev kalaZ för djesse med god mattttt och trevliga människor :) körde hem vid 6!
Måndags: Allehmann1 kom till mig någon timme efter jag slutat, vi åt taco och var allmänt säckiga. Senare gav vi oss ut, började med att vi skulle gå lite på åkern för de va kul, sen blev vi sugna på att gå in i heZthagen och klappa heZtarna som var jättejättefina och luktade gott. sen slutade vi upp liggandes på ammes studsimatta ringandes till hemtelefonen och sa att vi var någon annan (hehehehehehehhehe säger dock inte vem). Hon kom iaf ut sen lekte vi lite me henne tills vi senare fick promenixa hem. La oss runt 11-halv 12. Kändes lite sådär när hon låg kvar på morgonen när jag gick upp 10 i 7 haha, ville bara döda henne :( fick ju asa mig till jobbet.. hon smög sig hem vid 12 har jag för mig!

sen är det inte mer som hänt faktiskt. är ju trött uttråkad exakt hela tiden, men waaaaay to tired to actually do something. jobbigt läge..

idag är det alltså onsdag, vet ej vad som kommer ske, antingen stannar jag här hela kvällen eller så går jag en promenix då vid halv 10. Får se vad jag orkar. Nu ska jag iallfall gå in på nelly, känns som där händer en massa saker haha (?).

mina planer inför resten av dagarna denna veckan ser ut såhär:
Torsdag kväll: Dagen-innan-midsommar-KalaZ hos elin med feZtliga gänget (alla kunde liksom inte på midsommar så vi fick fira en dag innan istället).
Fredag: Ledig från jobbet, är ju midsommar afton! Firas i Ragnarssons stuga vid stranden med standard gänget + alle :)
SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0