Den första juni 2011

Ja tänk, h.e.l.t.j.ä.v.l.a.s.i.n.n.e.s.s.j.u.k.t.
FÖRSTA JUNI? Det var ju precis nyårsafton & snö överallt!
Sånna här tankar slår mig lite då&då, jag började ju precis 7:an, och nu ska jag börja GYMNASIET. Gymnasiet är för vuxna människor, hade kunnat sitta och skriva sånt i flera timmar haha..

Igår var jag i Köpenhamn med klassen, hade jätteskoj! Blev lite bajs sen med tågen hem bara, det vi skulle tagit var inställt och vissa i klassen var sena så vi missade det andra osv. kommer inte ihåg våra tider men vi var iallfall i ystad typ 11 & ja & amme fick skjuts av tors snela mama så vi va hemma typ halv 12. Somnade väl 12. Jag stod dock inte för något fotograferande så jag har inget att visa, vi ville också ta ett gruppfoto men majoriteten av klassen tyckte de va böget så vi fick ju strunta i det.

& imorse var det inte nådet att gå upp kjsd.. Hade ont i magen och mådde illa.
Fick asa mig upp, tvinga i mig frulle och sen bege mig till skolan med mitt fettiga hår.
Vi var typ 8 pers från klassen, resten pallade väl som vanligt inte gå till skolan haha, vissa var dock sjuka eller i ammes fall på student. 
Tillkom dock 2 st till lite senare.
Repeterade vår svettiga sång på elevensval, sen hade vi svenska där Syo Sara snackade, sen musik där vi sjöng jag vill vara din Margareta, eller ja jag och elin kanske hehe & sen började vi SO:n tidigare & där skrev vi utvärdering och slutdade 12.25. Bussen hem 12.50, hungrig och sur var jag men det enda jag hade kraft till var att sätta på spotify och somna i min säng i 2 timmar. Mådde lite bättre då.
Spelade kort med birre & josse sen var det äntligen mat vid 6.
Nu har jag suttit här en timme, funderar på om jag ska springa senare eller inte. Får vänta tills 9 då kanske om det slutat blåsa och jag kan utesluta risken att jag får håll. Får dock se hur jag gör, har fortfarande ont i huvet.
Är ju ganska feZt att det är ett litet lov nu.
Ska ladda ner någon film hade jag tänkt, lär inte göra allt för mycket ikv, äta chokladpudding? hell yeeeeah!

(har typ tagit 1 timme för mig att skriva detta haha, har kollat glee med josse så ska fortsätta med det)

Vill bara slänga in en till sak, jag vill köpa en fejktöjning!
Nille sa att de finns på chrispa i ystad, men ska till kstad på lördag så får checka då.

Sånna här menar jag, fast dessa är äkta men man ser ju ingen skillnad när de är på! Är dock bara en svart eller silvrig jag är ute efter :) De andra ser ju bara glyttiga ut.

SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0