Svar del 1!Efter jag fått så många fina frågor igår ska jag då svara på några av dom! :)

Patricia:

Hej! Jag undrar när du började fota, vad du har för kamera, vad du tycker om den och hur du gjorde när du skulle välja en ang. märke osv?
fin blogg!

Sv: Hejsvej, jag "började" fota för typ 2 år sen, men då hade jag en sketen digital kamera. dock tyckte jag att jag var jättebra och osv. sen sparade jag ihop till en Canon Eos 1000D, och Canon valde jag för att ja, jag vet inte riktigt. de har alltid varit de ledande märket på fotomarknaden, och jag läste mer gott om de då än vad jag gjorde om Nikon plus att jag tyckte canon var snyggare. men de har väl förändras nu & dom ligger väl på samma nivå, det är ju en smaksak! kriget mellan nikon och canon kommer nog alltid pågå haha, men om du nu ska köpa så tror jag bara de handlar om vilken du tycker är bekvämast att hålla i eftersom kvalitetsmässigt är de samma :)
jag tycker jättemycket om min, men hade kanske gärna uppdaterat den till en 500D men den duger hur bra som helst, plus att den har massa saker jag inte fattar ett skit på och kan lära mig mer :)
tack så mycket :) såhär ser den ut:

Sanna
Vilket är din favorit band/artist?


Sv: haha de finns så himla många!
Men kan säga att Nickelback, Lifehouse & Goo Goo Dolls ligger mig varmast om hjärtat hehe! ♥
Sen älskar jag Dixie Chics & Blink 182 oxå! dock är de väl bara Goo Goo Dolls av dessa som bekräftat att de lever på sista tiden.. Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Eminem, Kings of Leon, ja sånna lite mer högaktuella artister/band, tycker jag oxå jättemycket om :) men ja min musiksmak är så bred som den kan bli!  (tryck på bilderna)
Marion

Jag älskar djur, speciellt rävar. Tycker du om ylande rävar?

Sv: Hej Marion! vad lustigt att du heter som hon i robin hood :) Ja jag tycker jättemycket om ylande rävar, dock föredrar jag faktiskt galande och vrålande! här har jag hittat lite fina räv-bilder du kan njuta av:
Ett Fan!
Hej lisa. vad har du för olika smeknamn?
Skulle bli jätte glad för svar ! tack(:


Sv: Hej Fan-et! :) Jag brukar kallas Lisseh av mina kamrater, Odde/Oddimoss av min fader & Lia av min moder!Kaffekopp
hej
hur mår du?


Sv: Hejhej, jo tack jag mår jättefint! Dock är mitt hår jättefettigt så jag känner mig lite nedstämd av det.


(Dessa frågorna går under samma kategori liksom hehe)

Ernst
Hej! Har hört att du älskar barn! Så min fråga är hur många vill du ha i framtiden?
MVH Ernst Kirchsteiger

Sv:
Hallå Erre! Vad coolt att du läser min blogg! :D Jag tror tyvärr att du hört lite fel.. Jag är inte så jätteförtjust i barn, de har blivit bättre de senaste månaderna men vill inte påstå att det är det bästa jag vet. Dock antar jag att de kommer bli ännu bättre om minst typ 10 år, och jag vill ha 2-3 barn faktiskt. helst blandat då, men kan säga att jag har hellre 3 pojkar än 3 tjejer!

Barnie
Vad skulle du döpa dina barn till?
har hört att du vill ha 8 st är det sant ?


Jag skulle döpa dem till högtalarN, vattNflaskan & bokN.. vill ha namn som funkar utomlands och är endå ganska vanliga liksom. och nej jag vill inte ha 8 barn, undrar var du fått de ifrån? :) vill somsagt ha 2-3 st.Astar
Vilken är din favvo maträtt??

Sv: Sånt beror ju vad man är sugen på, men mina favvorätter är pizza, mammas matpajer, kebab i alla dess former, ren kyckling filé med god sallad och ris & såklart grillat!Tollster
lisa, vad kan du tänka på, och börja skratta?
även om du är i din ensamhet


Sv: Haha det är en massa saker, mest stunder då någon gjort bort sig. som tex. i 2:an elr 3:an när vi hade fotbolls turnering, så hade dommaren blåst av men jag fortsatte spela och gjorde mål och blev svinglad, och alla bara vafan håller du på med?.. haha...
sen typ 34828 saker och skit vi gjorde när vi gick på låg- & mellanstadiet. och en otroligt massa saker jag tyvärr inte nämner här haha, tror inte alla uppskattar det.Anonymjävel
Hej!
jag undrar hur många kater du har?
uppskattar svar!


Sv: hej din jävel! :) jag har 4 kater! de heter Selleh, Såckis, Lizzie & Jörgen (aka. J:et). Lizzie är moder till de övriga vilket innebär att de är syskon om det blev för krångligt för någon.
här är bilder på dom om du vill se hur dom ser ut (dock är inte bilden på Lizzie världens bästa kanske haha):Då var 10 frågor besvarade haha! Fler kommer nog i afton ;)
ha de braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSynpunkter
Postat av: Fanet!

LÄNGTAR REDAN!!! ;D

2011-01-16 @ 14:32:23OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0