Svar del 2!

Då var de dags för resten av svaren!
(och fortfarande ska ni trycka på bilderna för att få dom stora, vet alla många tänker "ja de fattar vi väl din idiot" men känns endå som om de kommer vara nån trög unge som inte fattar)

Jörgen
hej!
vill se fler bilder på din kat jörgen. han verkar vara en trevlig filur!
med vänliga hälsningar jörgen (inte din kat dådå) ;pppPPPpPpPPp

Sv: Kul att ni har samma namn ju! Ja Jörgen (J:et/Jörre/Görge som han även kallas) är en riktig liten rackare! Han är väldigt leksam och har alltid rådamp, ja han kan vara en riktig helvetes unge emellanåt. han blir arg jättelätt och tycker inte om att bli kelad. han tycker om att skada andra, speciellt syster selleh och sin mamma, & även kitty fast jag tror inte hon tycker de gör så ont. men jag tycker om honom jättemycket endå! när han var liten trodde vi att han skulle bli långhårig men de blev han ju inte och det såg vi bara som positivt, eftersom de inte lämpar sig att vara de som utekatt. (dock bor jörre 80% inomhus men de hade vi inte tänkt oss egentligen) Nu blev detta kanske ett längre svar än tänkt men när man pratar om j:et kan man inte sluta.
här är han som liten och stor!:  

Nina

hej. jag undrar om du gilla färger? vilka isåfall?

Sv: Hej nina. Ja jag tycker om färger jättemycket, dock mest att titta på, inte att ha på sig.
jag tycker om alla färger i hela världen.Här har vi lite frågor från Kissie! Måste säga Kissie guud va roligt att du oxå läser min blogg!!
här ska jag besvara dina frågor, hoppas du blir nöjd med svaren!!!!!!!! ;ppPp

Hej Lisa!
Jag har gjort en bröstoperation för ett par månader sedan, är detta något du skulle kunna tänka dig i framtiden?

Sv:
hej kissie!!!! min idool!! Ja jag vet att du gjort en operation! detta är dock inget jag skulle kunna tänka mig. tanken på att ha två äckliga saker innanför huden som dessutom kan gå sönder och skada dig gör mig inte särskilt frestad. men tycker dock det är fritt fram för dom som har pengarna och viljan. om de mår bättre inombords över det har man ju inget att säga till om!

Vilken är din favorit blogg?? ;)
Sv: Tyvärr inte din.. nej men jag följer de flesta stora bloggerskor som tex. dig, dessie, paow osv. varför vet jag inte riktigt? ni är inte ens bra. mina favorit bloggar är de som jag känner liksom, för det dom skriver rör ju en endå, och är mer intressant! annars gillar jag tattoologist & weheartit :)Sigrud:
var och vad tycker du är det fulaste man kan ha som en tatuering? (:

Sv:
Det fulaste stället måste ju vara ansiktet, skallen & magen!
Det fulaste du kan ha.. ja de varierar ju, vissa motiv kan vara en bra tanke men utförs svinfult! men får väl säga att tribaler är det fulaste du kan ha som tatuering! dock är faktiskt vissa fina, men de är dom som är mer i fyllda och arbetade som är okej. tribal i svanken är nog de mest groteska som finns!
Jag kollade runt lite här på internet och hittade lite tatueringar som var gräsliga, eller ja knappt de ens. de enda tänker när du ser dom är bara va i helvete?:

Stina Hedlund
vad hade du helst väljt, att vara blind & döv eller dum & döv?

Sv: Jag hade helst varit dum & döv! är du blind och döv är de ju klippt.LouLou
hej Lisa ! är ett litet fan kan man väl säga och jag undrar om du skulle kunna tänka dig att färga håret svart ? och vilken av alla hårfärger du har haft är du mest nöjd med? lägg ut bild.
tack på förhand ! :D

Sv: Hejhej LouLou! va kul att du är ett fan. Nej jag skulle inte kunna tänka mig att ha svart hår faktiskt, tror jag hade sett jätteblek ut i de.
ja här är lite hårfärger jag haft:
(haha den första bilden har jag "redigerat" i paint, men skulle ju bara läggas ut på bdb och då såg man ju inte de tänkte jag)en maaaassaaa gamla bilder blev det nu haha!  men ja som man kan se har jag haft vitt, mörkblondt, gult, ljusbrunt, fin blond, halv svart, rött, brunt, orangt, råttfärgat, utväxt och ja.. favoriten baserat på bilderna måste vara rött, fin blond & ljusbrun &  brun. bäst trivs jag i blondt men de är inte världens enklaste. min nuvarande hårfärg är katastrof, ska fixa de om 2-3 veckor! :)


Lina
va e du redd för?

Sv: Hmm.. redd & redd, sånt är svårt att säga. hade de kommit in en orm, hygena, lejon eller vafan som helst hade jag ju klart skitit ner mig av rädsla, likadant hade jag suttit på en påle 1000 m klart jag hade varit höjdrädd men kan inte direkt räkna in de till min "vara rädd för"-lista haha. men jag är rädd för andar och sånt, & konstiga ljud när man är ensam när de är mörkt osv. sen är jag redd för allvarliga saker också, typ som att någon i min omgivning skulle dö, jag skulle få cancer eller vara steril.Hundbloggen
hejhej! har kollat på din blogg lite, och lagt märke till att du har en vovve. hon är golden retriver va?
hur gammal är hon? tycker du bäst om stora eller små hundar?

Sv: Tjohej! Ja min älskade, fina vovve är en golden retriver ;) Hon ska fylla 6 den 8:e maj, vilket är rent för mycket :( jag tycker bäst om stora hundar, små hundar är jättesöta men jag "trivs" inte lika bra med dom.
NickeNyfiken
har hört att det går rykten om att du skaffat kille, är detta sant?
Vad heter han isf?
Hur gammal?

Ja tell me everything!!!!!


Sv: Jaa asså.. vi hade tänkt hålla de hemligt ett tag till, men kan ju lika gärna avslöja de nu.. jag är ihop med Adam Levine, sångaren i Maroon 5. Han är 31, men åldern är bara en siffra. nöjd nu eller??
Ulla
Hej! Jag har hört rykte om att du äger en blå/röd halsduk som din vän gjort. Jag älskar stickning och undrar om du kan lägga ut en bild?

Sv: Hej Ulla! du har hört så rätt så. Min kamrat Elin har stickad en halsduk till mig för ett par år sedan.
fast jag använder den inte bara som halsduk, man kan ha den som bandana, kjol, eller över axlarna.
den är av högsta kvalité och har bara gjorts i ett exemplar!


bilden gör den dock inte rättvisa..!!Då var frågestunden slut! känner ni att de var något ni glömt fråga är de fritt fram så lovar jag att besvara era böner. är tacksam för alla fina frågor jag fick & hoppas ni blev nöjda med svaren, tänk att tex. ernst, kissie & LouLou läser min blogg! helt otroligt
. overNout, peace G's ♥Synpunkter
Postat av: Alexandra "gudmor"

Vad roligt att du har så många fan!!!

2011-01-17 @ 19:18:07OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0