Singin' for the moment


- Är inne i en Eminen fas, duktig grabb dendär.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
hur är läget doe? med mig är de hyffsat, ny vecka imorgon, bläe. min helg har varit toppen,
fredags; var med mina trevliga föräldrar och hade mysigt med smaskiga grajor. somnade tidigt framför en beck.
lördags; blev väckt kvart i 9 av modern, vid 10 begav vi oss till malmö, inte varit där på lite mindre än en månad så vi kände att det var dags. körde hem till morre och fika och hade fest. typ 2 timmar senare körde vi till burlövs & shoppade lite. hmm, då ska vi se om vi kommer ihåg vad vi köpte.. vanliga svarta tights (dom går ju sönder hela jävla tiden?) jeansskjorta, toffsar, mascara & underkläder H&M, vitt linne & nån tröja cubus, 2 tshirtar ONLY, armband Glitter. shoppade inte loss dirkert men något blev de iallafall! :) vi var där tills de stängde 5 och sen begav vi oss hem, & jo! köpte en blomma också förresten haha ;) iallafall så hoppade jag av i ystad hos alle & vi festade på donken :)))) sen såg vi handboll, film och diverse.
söndag; idag vaknade vi runt 11. åt frullimoss och dog sen tog jag bussen hem 10 över 2 och fick sällskap av ralle och felle A. när jag kom hem var de våffeldags! riktigt smaskigt. sen såg jag, josse & birre film och sen har de inte hänt allt för mycket. ätit middag & kollat handboll. sverige är kungliga! ♥ & solsidan förstås!

nu är klockan 10, kanske ska titta på engelska glosorna vi har tills imorgon? vill inte. borsta tänderna & göra mig ordning inför natten? vill inte. kolla film? orkar inte. lutar dock mot mellan alternativet. vill lägga mig i sängen och lyssna på eminen och bara filosofera i några timmar tills jag somnar. måla naglrna bör jag också göra.

hejdooeee!


SynpunkterOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0