Times like these

Tjenna!
.
Igår nämde jag ju att jag skulle försöka göra min dag bra trots att jag kände mig ful. Började med att precis innan jag skulle gå till bussen så såg jag att jag hade 15% batteri. Sen spelade jag upp 10 (smart tjej) och vid 3% slocknade den. Så jag kände mig gaanska handikappad. När vi slutade 16.15 fick jag panik för inga av mina busskompisar ville vistas med mig och jag var tvungen att gå på stan ---> risk för att jag missar bussen (kunde ju inte kolla klockan) men Mirela var snel och umgicks med mig! :) Gick in på Chrispa, köpte 2 st 2mm's töjningar (här ska det töjas!) som var rent för dyra egentligen. När jag skulle ta bussen hem var den 20 minuter försenad. Precis som i måndags. Mina tår var som is. Så jag var hemma vid 18.15. Hade bara skit schampoo & balsam hemma. satte i mina töjningar till hälften. Gjorde ajaj, men tar det försiktigt iallafall. Har inga planer på att få spruckna och illaluktande öronsnibbar. Trots alla dessa hinder under dagen var jag på bra humör faktiskt!
.
Idag inleddes dagen med NO, sedan idrott där det var dans med en NV klass & en till samhälle klass. Var faktiskt riktigt skoj, men nästa gång tänker jag fan byta om haha! Vi anade ju inte att man skulle bli det minsta lilla varm. Efter det var det lunch, sen svenska, historia & sist samhälle. Fick sluta tidigare så hann med 15.40. Hem, tog ett bad (fick i min vänstra töjning lika mycket som den högra utan smärta, gutt! gör ju dock asont när man rör vid den), kom på att jag ju var vrålhungrig eftersom lunchen endast bestod av 4 glas juice och lite tortilla chips. Svålade loss, gott! Sen fixade jag lite med headern och så, kände för det. Nu har jag kollat USA's fulaste hem och ska sitta här lite till och sen borsta gaddarna & hopppa i bingen (nej jag är inte seriös när jag skriver så).Synpunkter
Postat av: Jessica

Fan vad snygg header LISA :D

2011-12-09 @ 12:15:16
URL: http://myckelite.blogg.se/
Postat av: moa

Nu har jag länkat dig i ett inlägg hos mig, som tack för att du hjälpte mig med tävlingen, att klicka på länken. Tusen tack! :)

2011-12-09 @ 13:20:49
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: bella

Kan du inte skriva mer/visa bilder på töjningen? Är själv fett sugen! :)Kram!

2012-01-03 @ 12:10:52
URL: http://turtlesandthongs.tumblr.comOH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0