Unhappy ...

Heellloee.
Jag borde vara superglad nu för vi har varit ute med båten och först gick det åt helvete och vi skulle precis paddla (med en skövel (skyffel för er som inte fattar) in till "rampen" igen och dra hem, men det löste sig efter någon timme då pappa kom på problemet och sen stund senare var vi ute och flööögggg på vågorna! Var riktigt kul, man fick liksom rena adrenalin kicken haha! Bland de kuligaste jag gjort.
Men så ja, vi skulle ta upp den och precis innan jag står på marken glider min vackra, fina, gudomliga etc. etc. iPhone ur min ficka och ner i vattnet. Den börja dampa direkt men jag höll hoppet uppe, men nu är den stendöd. Har fönat den och blåst som ett svin men den visar inga tecken på liv :( de va ju kul sålänge det varade.. de sorligaste är alla mina anteckningar jag hade, hade säkert 35-40 st och alla var viktiga sådana! sen alla bilder & filmer.. filmade jag nu när vi åkte båt och de hade ju varit kul, fick inte ens se den en gång. skit också.
så ja, nu vet ni det, ni kan inte nå mig på mobilen alltså.
nu ska jag plocka undan lite saker från min säng, och sen kolla på TV eller nåt. Hade ju varit skönt att bara lägga sig och lyssna på musik men det går ju inte nu. My life sucks. Hjälper inte att elle drar till andra sidan jordklotet i ett år imorgon heller.
jaja hejdå orkar inte lägga in någon bild idag

Synpunkter
Postat av: anna kanske

Usch vad jobbigt med iffen, r.i.p ¨/

2011-08-03 @ 00:10:43
URL: http://bitofanna.blogg.se/OH NANA; What's your name?
Planerar du på att bli stammis?

E-mail: (det är bara jag som kommer kunna se den!)

Har du en blogg jag kan få ta en titt på?

Hosta nu upp någon festlig kommentar!

Trackback
RSS 2.0